Netspeed'ten Türk Telekom'a geçiş

Düzelse da 2019 da düzelirdi bence :d
O süreyi bekleyene kadar 2 tane firma daha değiştirirdim de kişiye bağlı durum. :)
Kapasiteyi kullanıcıya gore artırıyorlar artır bir an Gbps olarak. Veya tbps olarak.
2 gün sonra abone gelecek gene kapasite yetmeyecek.
Daha önce yaşamadım ancak yaşarsam alternatif ISS firmaları mevcut

Bende 1 yıldır Netspeed kullanıyorum ve 1 aydır akşamları bu ping ve hız dalgalanmalarından ruhum çekildi gerçekten. Sebebi bu yüzden mi cidden? Ne yapmam gerekiyor bu durum da?

Bende 1 yıldır Netspeed kullanıyorum ve 1 aydır akşamları bu ping ve hız dalgalanmalarından ruhum çekildi gerçekten. Sebebi bu yüzden mi cidden? Ne yapmam gerekiyor bu durum da?

Kapasite problemi 50 kere herekse soyledim ama en sonunda dediğimi herkes anladı.
Milleni firmada 0 sorun var niye? Kapasitesi yüksek.

Kapasite problemi 50 kere herekse soyledim ama en sonunda dediğimi herkes anladı.
Milleni firmada 0 sorun var niye? Kapasitesi yüksek.
Kapasitesi yüksek olabilir ama 3 sene önce Netspeed'e geçmeden milleniye başburu yapmıştım. Adamalr ben hafta için çalışıyorum diye haftasonu bağlamak için ekip göndermediler üstelik 3 hafta beklettiler beni. Bende sinirlenip Netspeed'e geçmiştim. Bu güne kadar da bir sorun yaşamadım. Kapasite arttırımı yaptılar ancak bende ki sorun devam ediyor özel olarak kontrol edecekler

Kapasitesi yüksek olabilir ama 3 sene önce Netspeed'e geçmeden Milleni'ye başburu yapmıştım. Adamalr ben hafta için çalışıyorum diye hafta sonu bağlamak için ekip göndermediler üstelik 3 hafta beklettiler beni. Bende sinirlenip Netspeed'e geçmiştim. Bu güne kadar da bir sorun yaşamadım. Kapasite arttırımı yaptılar ancak bende ki sorun devam ediyor özel olarak kontrol edecekler.

Kapasite artırıp gine yetmemiş olabilir :)
2. olarak eleme diye birininde daha yeni son paylaşımına bakarsak oda yaşıyor sen gibi ve senin gibi birçok kişi.
3. hafta için çalışıyorum derken anlamadım.

Kapasite artırıp gine yetmemiş olabilir :)
2. olarak eleme diye birininde daha yeni son paylaşımına bakarsak oda yaşıyor sen gibi ve senin gibi birçok kişi.
3. hafta için çalışıyorum derken anlamadım.
Millenicom haftaiçi kurulum yapmak için ekip gönderiyor haftasonu göndermiyordu. Ben haftaiçi çalışıyorum adamlara uymuyor diye iptal ettik :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı