NetSpeed'ten TurkNet'e geçilir mi?

EFL46WY29BNM abonelik başlatırken söylemeniz yeterli olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun. İlk ay aktivasyon tamamlandıktan sonra 85.63 TL ödeyeceksiniz. Öde kullan mantığı var. 2. ay kodum üzerinden abonelik başlatırsanız ücretsiz kullanacaksınız.

Hangi ildesiniz?

Teşekkür ederim.

İstanbul sancaktepe. 75 kullanmamın nedeni firmada 75 üstü bir hız yok. Yani bildiğim kadarıyla yok, ayrıca arayıp hız arttırma gibi bir durum var mı bilgim yok.
TurkNet sizin için uygundur pişman olmazsınız. Taahhüt yok bir ay kullanıp deneyebilirsiniz. Ek olarak DSL aboneliğinde modem verilmemekte fakat fiber abonelikde Telekom tarafından modem verilmekte. Daha doğru bilgiyi arayıp öğrenebilirsiniz.

Teşekkür ederim, değerli yorumlarınız için. Deneyimleyip göreceğiz o zaman.

Teşekkür ederim. Değerli yorumlarınız için. Deneyimleyip göreceğiz o zaman.
Ek olarak eğer karar verirsen geçiş için Discord üzerinden ulaşabilirsin bana nasıl hızlı bir şekilde geçebileceğin hakında bilgilendirebilirim. DC: Majdev#3031

Ek olarak eğer karar verirsen geçiş için Discord üzerinden ulaşabilirsin bana nasıl hızlı bir şekilde geçebileceğin hakında bilgilendirebilirim. DC: Majdev#3031
Teşekkür ederim hocam. DC üzerinden dönüş yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…