3 Ağustos 2021 Mesaj: 29 İnternetin ünlü şarkısı olan Never Gonna Give You Up 1 milyar görüntülenmeyi geçti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
İnternetin ünlü şarkısı olan Never Gonna Give You Up 1 milyar görüntülenmeyi geçti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #21 İlk defa görüyorum.
erenjk Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #22 Web dedi: İlk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu şarkıyı severdim zamanında anneannemde albümü vardı.
Web dedi: İlk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu şarkıyı severdim zamanında anneannemde albümü vardı.
5 561977 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 135 Çözümler 1 3 Ağustos 2022 #23 Sürprizbozan: RickRollenmemek için Tıklayın OwO Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürprizbozan: RickRollenmemek için Tıklayın OwO Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.030 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ağustos 2022 #24 YFK dedi: Eki Görüntüle 1126765 İnternetin ünlü şarkısı olan Never Gonna Give You Up 1 milyar görüntülenmeyi geçti. Eki Görüntüle 1126766 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Off. Eski şarkıların düşkünüyüm. Döneminde çıkartılan gerek dans gerek müzik ve gerek o mükemmel ses olsun tam bir efsane. We know the Game and we're gonna play it
YFK dedi: Eki Görüntüle 1126765 İnternetin ünlü şarkısı olan Never Gonna Give You Up 1 milyar görüntülenmeyi geçti. Eki Görüntüle 1126766 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Off. Eski şarkıların düşkünüyüm. Döneminde çıkartılan gerek dans gerek müzik ve gerek o mükemmel ses olsun tam bir efsane. We know the Game and we're gonna play it
KS KS YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 5 Ağustos 2022 #25 561977 dedi: Sürprizbozan: RickRollenmemek için Tıklayın OwO Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yapamadın....
561977 dedi: Sürprizbozan: RickRollenmemek için Tıklayın OwO Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yapamadın....
5 561977 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 135 Çözümler 1 7 Ağustos 2022 #26 YFK dedi: Yapamadın.... Eki Görüntüle 1475569 Genişletmek için tıkla... > bekle sen rickrolleyeceğim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 561977 dedi: > bekle sen rickrolleyeceğim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Göremediğin Videoya Tıklarsın artık OwO
YFK dedi: Yapamadın.... Eki Görüntüle 1475569 Genişletmek için tıkla... > bekle sen rickrolleyeceğim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 561977 dedi: > bekle sen rickrolleyeceğim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Göremediğin Videoya Tıklarsın artık OwO
KS KS YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 8 Ağustos 2022 #27 561977 dedi: > bekle sen rickrolleyeceğim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Göremediğin Videoya Tıklarsın artık OwO Genişletmek için tıkla... keşke göremeseydim. hahahaha
561977 dedi: > bekle sen rickrolleyeceğim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Göremediğin Videoya Tıklarsın artık OwO Genişletmek için tıkla... keşke göremeseydim. hahahaha
5 561977 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 135 Çözümler 1 8 Ağustos 2022 #28 YFK dedi: keşke göremeseydim. hahahaha Eki Görüntüle 1478505 Genişletmek için tıkla... Eee... Buna tıklarsın artık :3 Sürprizbozan: Senin İçin OwO Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Spoiler Başlığı Buna tıklar mısın??? emin ol rickroll değil
YFK dedi: keşke göremeseydim. hahahaha Eki Görüntüle 1478505 Genişletmek için tıkla... Eee... Buna tıklarsın artık :3 Sürprizbozan: Senin İçin OwO Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Spoiler Başlığı Buna tıklar mısın??? emin ol rickroll değil
KS KS YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 8 Ağustos 2022 #29 Yalan söylemek kötüdür. .
5 561977 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 135 Çözümler 1 8 Ağustos 2022 #30 Y YFK dedi: Eki Görüntüle 1478660 Yalan söylemek kötüdür. Genişletmek için tıkla... Ama bu rickroll değil never gonna give up sözleri rickroll için klip olmalı idi
Y YFK dedi: Eki Görüntüle 1478660 Yalan söylemek kötüdür. Genişletmek için tıkla... Ama bu rickroll değil never gonna give up sözleri rickroll için klip olmalı idi