Microsoft, Windows 10 kullanıcılarına Windows 11 için pop-up göndermeye başladı

@Quadrox

1717865166465.png

Sağ olsun Windows 11 çıktığından beri bu pop-up (ya da her neyse) bilgisayarıma her ay çıkarmaya başladı. (Allah'a şükür 2-3 aydır gelmiyor inşallah uzun bir süre içindede gelmez.)

Windows 11'e karşı tepkimiz ektedir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Henüz daha tam stabil olmadığı için geçmeyi düşünmüyorum da Windows 10'un da fişini çekmeyi düşünüyorlar. Bunu da kullanıcılara zorla direterek 11'e geçiş sağlamayı ve Windows 10'daki sürüm desteklerini keserek yapacaklar gibi gözüküyor.

Windows 11'e karşı tepkimiz ektedir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Henüz daha tam stabil olmadığı için geçmeyi düşünmüyorum da Windows 10'un da fişini çekmeyi düşünüyorlar. Bunu da kullanıcılara zorla direterek 11'e geçiş sağlamayı ve Windows 10'daki sürüm desteklerini keserek yapacaklar gibi gözüküyor.

Windows 11 gayet stabil hocam, eskisi gibi değil. Hatta benim bilgisayarımda Windows 10'a göre daha performanslı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı açtım, şifremi girdim ve ta da! Ekranımın tamamını kaplayan bir pop-up mevcut. Görev çubuğunu bile göremiyorum. Üstelik "Tekrar gösterme" veya "Hayır" butonu da yok, sadece "Daha sonra anımsat" var.

Eki Görüntüle 2216884
Ayarlar>Sistem>Bildirimler ve Eylemler yolunu izleyin. Ardından işaretli alandaki seçeneği devre dışı bırakın. Bu öneri bir daha karşınıza çıkmayacaktır.
Adsız.png

Çöp animasyonları olan bir işletim sistemine geçmeyeceğim. Windows 11'de animasyonlar resmen kasıyor. Hayır sorun bilgisayarımda değil, Reddit'te bunu tartışan bayağı insan da var. Animasyomlar Windows 10'daki gibi akıcı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 berbat çalışıyor. Elden Ring oynarken bilgisayar mavi ekran verdi birden. Ne oluyor lan diyordum ilk defa yaşadım. Sonra yey! Windows 11 güncelleniyor! Evet, sistem ciddi ciddi güncelleme indirmiş. Bana bunu yaşatan ilk OS olması sebebiyle kendini kutluyorum. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı