New Nintendo 2DS XL alınır mı?

Mr1can

Yoctopat
Katılım
2 Nisan 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce emülatörle de keyfi çıkar mı (Emülatör performansı nasıl?), yoksa parasının hakkını verir mi bu konsol? Bir de konsoldaki çift ekranı emülatörler nasıl telafi ediyor?
 
Emülatorde oynamak pek zevk vermiyor. Konsolda oynamak daha iyi fakat 2DS eskidi alınmaz. Onun yerine Switch alabilirsiniz.

2DS 2. el olarak alınabilir ve Switch ile arasında ciddi fiyat farkı var. Switch almak çok mantıklı da değil.
Nintendo önermiyorum. Oyunları çok pahalı.

2DS eski olduğundan oyunları ucuzlamıştır fakat Switch cidden çok pahalı.
 
Konsolu 2.el almayı düşünüyorum eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. Çok fazla oyunun toplu olduğu R4 SKY3DS gibi compilationlar var oyun fiyatları o yüzden sıkıntı değil. CORE İ5 6200U 2.3GHZ-6GB RAM-500GB HDD-2GB-15.6"-W10 Nvidia Geforce GT940M pc özellikleri böyle ne dersiniz emülatörde nasıl performans verir.
Emülatorde oynamak pek zevk vermiyor. Konsolda oynamak daha iyi fakat 2DS eskidi alınmaz. Onun yerine Switch alabilirsiniz.
Switch almayı isterdim ancak ne yazık ki çok pahalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolu 2.el almayı düşünüyorum eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. Çok fazla oyunun toplu olduğu R4 SKY3DS gibi compilationlar var oyun fiyatları o yüzden sıkıntı değil. Core i5 6200U 2.3GHz-6 GB RAM-500GB HDD-2 GB-15.6"-Windows 10 NVIDIA GeForce GT940M PC özellikleri böyle ne dersiniz emülatörde nasıl performans verir.

Citrada çoğu oyunu rahat oynarsınız ama zevk vereceğini sanmam. Switch alırsanız RetroArch Citra çekirdeği ile 3DS oyunlarını dahi oynarsınız.

Switch almayı isterdim ancak ne yazık ki çok pahalı

2DS XL fiyatı ne kadar hocam?
 

Geri
Yukarı