New World oynanır mı?

Narsistim

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyunu bugün satın aldım 5 levele kadar oynadım. Serverlar acayip yoğun he bir de bir sürü server var. Çok öncelerden Knight Online oynamış birini bu oyun sarar mı? Server seçimi neye göre olmalı bir de burada da PvP falan oluyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim.

Yıllarca MMORPG oynadım,
Ama bu oyun bana hiç hitap etmedi,
3-4 skill var karakter seçimi diye bir şey yok.
MMORPG oyunundan ziyade, craft oyunu gibi.
Knight gibi 20-30 skill oyun oynayan birisi, bence bu oyunu oynayamaz,
Aşırı casual ve herkes oynasın diye yapılmış basit bir oyun.

PVP sistemi var. Oyun içinde safe noktalardan çıktığınızda U tuşuna basarsanız PVP aktif oluyor. Server seçimi bir şeye göre olmasına gerek yok. New World günümüzün MMORPG'lerine bakınca bana şahsen bayağı bir umut verdi. Benim tam aradığım tipten bir oyun. Ben MMORPG'lerin klasikleşmiş olan sayısal tuşlara abanıp Skill basma olayını hiçbir zaman sevmemişimdir o yüzden New World ilaç gibi geldi. Oyun oyuncuyu PVP yapmaya zorlamıyor fakat PVP yaparsanız güzel ödüller var. PVP yapmadan da oyun uzun uzun oynanır. Ben etrafta ağaç kese kese madenlere gire gire balık tuta tuta oyunun keyfini çıkartıyorum. 6 küsür saatim var oyunda, server yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum uzun zamanlar da oynamayı düşünüyorum.

PvP sistemi var. Oyun içinde safe noktalardan çıktığınızda U tuşuna basarsanız PvP aktif oluyor. Server seçimi bir şeye göre olmasına gerek yok. New World günümüzün MMORPG'lerine bakınca bana şahsen bayağı bir umut verdi. Benim tam aradığım tipten bir oyun. Ben MMORPG'lerin klasikleşmiş olan sayısal tuşlara abanıp Skill basma olayını hiçbir zaman sevmemişimdir o yüzden New World ilaç gibi geldi. Oyun oyuncuyu PvP yapmaya zorlamıyor fakat PvP yaparsanız güzel ödüller var. PvP yapmadan da oyun uzun uzun oynanır. Ben etrafta ağaç kese kese madenlere gire gire balık tuta tuta oyunun keyfini çıkartıyorum. 6 küsur saatim var oyunda, server yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum uzun zamanlar da oynamayı düşünüyorum.

Bana da bu tarz vakit geçirebileceğim bir oyunmuş gibi geldi. Bugün sabah rastgele karşıma çıktı hemen satın aldım ama daha oyuna doğru düzgün giremedim. Level sınırını biliyor musunuz peki?

Level sınırını biliyor musunuz peki?
1633019408628.png

New World'ün RTX 2xxx ve 3xxx kartlara donanımsal zararlar verdiği bildiriliyor. Sanırım anlık aşırı akım çekimi vs durumu varmış. Dikkatli olun. Kaynak: JayzTwoCents

New World'ün RTX 2xxx ve 3xxx kartlara donanımsal zararlar verdiği bildiriliyor. Sanırım anlık aşırı akım çekimi vs durumu varmış. Dikkatli olun. Kaynak: JayzTwoCents
O eski bayağı kanka. O sorunu çözeli çok oldu Amazon'un. Şuan da öyle bir problem yok. Onun sebebi ise; oyun menüde iken FPS kısıtlaması yokmuş ekran kartları da maks FPS'i verince 500+ FPS üstüne çıkınca eh o FPS'lere de RTX serisi kartlar çıkabiliyordu, işte o değerlere çıkınca FPS değerleri, bazı ekran kartlarını yaktı oyun maalesef..

Dün aldım ve 2 saatin ardından iade ettim. 2 saat boyunca sürekli oyunun yönlendirmeleriyle ilerleyip durdum ve en sonunda baygınlık geçirme noktasına geldim. O npcden diğerine, oradan oraya gidip durdum. Günümüzde çıkan MMORPG oyunlarına bir türlü ısınamadım. Önce Black Desert sonra New World gerçekten bana hitap eden oyunlar değil.

Dün aldım ve 2 saatin ardından iade ettim. 2 saat boyunca sürekli oyunun yönlendirmeleriyle ilerleyip durdum ve en sonunda baygınlık geçirme noktasına geldim. O npcden diğerine, oradan oraya gidip durdum. Günümüzde çıkan MMORPG oyunlarına bir türlü ısınamadım. Önce Black Desert sonra New World gerçekten bana hitap eden oyunlar değil.
Günümüzde ki MMORPG oyunlarını sevmeyenler için biçilmiş kaftan bir oyun aslında New World. Biraz daha şans verseydiniz keşke. Ben de aynı şekilde BDO vb. gibi MMORPG'leri hiç sevmem. New World bana ilaç gibi geldi. Oyunun tadını çıkarta çıkarta oynayın. Görev peşinde koşarken bir yandan ağaç kesin, ot toplayın, craft yapın falan çok güzel geçiyor zaman aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı