Steam New World zamlanır mı?

Geliştirici Amazon olduğu için bekleme riskine girilebilir ama ben yerinizde olsam %500 zam gelme ihtimaline karşı şimdiden alırdım.
 
New World oynanacak bir oyun değil internet de inceleme ve yorumları incelemenizi tavsiye ederim cebinize, cüzdanınıza yazık olmasın.(oyuna sahibim)
 
Her şey zamlanır hocam artık.
 
Zam 5 Ocakta geldi. Steam'in önerdiği 10-11 TL bandını da kullanmadı. Yani fiyat düzenlemesi sekmesinde özellikle bizim birimi bulup özel fiyat girmeleri gerekiyor bunun için. Onu da eski fiyatın 2 katı olacak şekilde ayarlamışlar belli ki. Vesselam zaten halihazırda kafalarında bir fiyat düşünmüşler ve girmişler. 1 ay sonra ne değişti de bir daha düzenlemesi gereksin. Tuhaf bir durum olur ama yapılmaz da değil tabii.
 
En son 170 tl falandı hatırladığım , 340tl olduysa zamlanmış demek.. bence yakın zamanda zam gelmez çok kişi saldı oyunu her gün oyuncu kaybediyor, arkadaş grubunuz varsa oyunu da severseniz bir süre keyif alıp oynayabilirsiniz, oyun sonu içerik yetersiz.
Ben günde 1 saat girip sadece brimstone chest run yapıp birde asmodeum vs craftlayıp çıkıyorum 1 yıldan sonra sıktı artık..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı