Arkadaşlar merhaba. Bir adet DDR4 8 GB dizüstü belleği alacağım. Türkiye'de şu anda bulunmuyor. Newegg adlı sitede buldum.
www.newegg.com
İşte bu ürün. Bu ürün sanıyorum sıfır değil, aldığım zaman kullanım sırasında herhangi bir sorun yaşar mıyım? Ayrıca ödeme sayfasına geçildiğinde 41.61 $ fiyat oluyor.
Benim net ödeyeceğim fiyat bu mudur? Yoksa gümrükten geçerken, gümrük yetkilileri fiyatına göre vergilendirip kapıda PTT çalışanı vasıtası ile vergi tahsilatı mı yapıyor?
Bunu şundan sordum: Yakın zamanda Aliexpress'ten alışveriş yaptım, 0.7 dolar fiyatı olan bir ürün için 15 lira vergi ödedim kapıda teslim alırken.
Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler.
SK Hynix HMA81GS6AFR8N-UH Non ECC PC4-19200 2400Mhz 8GB 1.2V DDR4 Sodimm - Newegg.com
Buy SK Hynix HMA81GS6AFR8N-UH Non ECC PC4-19200 2400Mhz 8GB 1.2V DDR4 Sodimm with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Benim net ödeyeceğim fiyat bu mudur? Yoksa gümrükten geçerken, gümrük yetkilileri fiyatına göre vergilendirip kapıda PTT çalışanı vasıtası ile vergi tahsilatı mı yapıyor?
Bunu şundan sordum: Yakın zamanda Aliexpress'ten alışveriş yaptım, 0.7 dolar fiyatı olan bir ürün için 15 lira vergi ödedim kapıda teslim alırken.
Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler.
Son düzenleyen: Moderatör: