Newegg.com Güvenilir Bir Alışveriş Sitesi mi?

Evet jelatinli bondrollü geliyor. Denediniz mi?

Dün sabah bu ürünleri aldım indirimde. Ve öğlen baktığımda siparişi onaylamışlardı. Bu akşam saat 10 civarı "order cancellation verification issue" başlıklı e-posta yollamışlar ve iptal etmişler. Şuan da dün sipariş verdiğim ürünler, bugün daha pahalı. Ne yapmam lazım. Karttan parayı çekicek ama bana epostada 3-5 iş günü içerisinde hesabıma paranın geri aktarılacağı yazıyor. Niye böyle birşey yaptılar. Yeniden indirimli fiyata nasıl alıcam bunları. Benim en geç haftaya bu parçaları almam lazımdı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-01-03-18-02-12-869_com.android.chrome.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 165
Maili görmek lazım

Maili görmek lazım
Öğlen gelen mail bu şekilde

Buda akşam 10 civarı gelen mail

Bu sabah canlı destekle görüştüm. 1-2 iş günü içerisinde sistemden mi yoksa benden mi kaynaklı sorun olduğuna dair eposta göndericeklermiş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-01-04-12-20-51-093_com.pozitron.iscep.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 98
Şu sorunların en genel kaynağı;kredi katına ait verdiğiniz adresle, kredi kartının kayıtlı adresinin veya telefon numarasının farklı olmasından kaynaklanıyor. Ama newegg size sebebini yollayan bir mail atsın orda gerçek sorunu görebiliriz. Bu zaman zarfında siz de bankanızı arayarak olayı anlatın ve bankamla görüşmemi istediler diyin. Onlarda kendilerinden olan bir şey ise anlatırlar. Bu arada refund olduğu zaman bazı bankalar aradaki kur farkını önce iade etmiyor yani sizin aldığınız tutarlar iade edilen tutar bir olmuyor bunun için fark oluşursa eğer bankayı arayarak kur farkının iadesini istiyorum diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…