Newegg.com Güvenilir Bir Alışveriş Sitesi mi?

• Konuyu başlatan TMS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 76
  • Görüntüleme 13.166
@TMS Ürünler sıfır geliyorsa bir şey olacağını düşünmüyorum ama tabi kontrollü olmak gerekiyor. Bende de eski bir sistem var ona takarım.
Ürün İstanbul'a gelmiş.Ben de FedEx tekrar aradım. Gümrükten sorunsuz geçti. Bir takım ödemeler çıkmış; biz o ödemeleri newegg'e yaptığımız için gönderici öder şeklinde yollanmış. Herhangi bir ekstra ödeme çıkmadı. Fotoğraftaki aşamalara ulaşınca sizin ürününüz de sorunsuz şekilde ithal edilmiş olarak görülecek.
Adsız.jpg

Ürün İstanbul'a gelmiş.Ben de FedEx tekrar aradım. Gümrükten sorunsuz geçti. Bir takım ödemeler çıkmış; biz o ödemeleri newegg'e yaptığımız için gönderici öder şeklinde yollanmış. Herhangi bir ekstra ödeme çıkmadı. Fotoğraftaki aşamalara ulaşınca sizin ürününüz de sorunsuz şekilde ithal edilmiş olarak görülecek.Eki Görüntüle 348097
Şu tabloyu görünce kafam karışmaya başladı. MSI 1070Ti Titanium modeli 2600₺ Newegg’de. Yine başlıyoruz beyin bulandırmaya.

Şu tabloyu görünce kafam karışmaya başladı. MSI 1070Ti Titanium modeli 2600₺ Newegg’de. Yine başlıyoruz beyin bulandırmaya.
EVGA G2 650W şuan 600-700 ₺ ben 376 ₺ ye aldım :). Ürün sorunsuz bir şekilde çalışırsa şu alışverişten çok memnun olacağım. Kafa cidden karışıyor da ürün sıkıntılı çıkarsa ne olacak onu bilemiyorum. Keşke bu tür ürünlerin Türkiye'de uyguna satıldığı yerler olsa

Bu 2-3 günde teslimat seçeneği var. O da FedEx ile mi geliyor? Hızlı kargo ile 2625TL'ye geliyor.

@Silinen üye
Bence alın. Bir problem olursa müşteri hizmetleri ile konuşursunuz.
@TMS
Bakalım sizin ürün benden önce geldi. Bekliyorum incelemenizi.
Almayı deneyeceğim.
Yurtdışından alınacaksa EVGA öneriyorlar. Sebebi de RMA (tamir,iade) olayı onlarda çok iyi işliyormuş
EVGA'lar çok pahalı :) En iyisi ben bir konu açayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 2-3 günde teslimat seçeneği var. O da FedEx ile mi geliyor? Hızlı kargo ile 2625TL'ye geliyor

Express seçeneğini seçmiştim ben arada 30 tl falan oynuyordu. O kadar indirim alınca buna değer diye düşündüm ki değer gibi görünüyor. Geçen hafta Pazar akşamı almıştım. Bu hafta Cumartesi Türkiye’de ve gümrükten geçmiş. Bana ulaşması Pazartesi Salı bulabilir.

@TMS
Bakalım sizin ürün benden önce geldi. Bekliyorum incelemenizi.

Teslim aldığımda; MSI 1070ti çalıştırabileceğim. Samsung C24FG73 ve PSU incelemesi yaparım
Ürün geldi arkadaşlar. İşyerinde olduğum için deneyemiyorum. Eve geçince deneyeceğim
@xenor. @GTX660M ürün bugün sabah teslim edildi. Kutuyu açtığımda şaşırdım hava yastığı sistemi yapmışlar ürünü öyle yollamışlar.
WhatsApp Image 2018-12-03 at 22.29.44.jpeg WhatsApp Image 2018-12-03 at 22.29.44 (1).jpeg WhatsApp Image 2018-12-03 at 22.29.45.jpeg WhatsApp Image 2018-12-03 at 22.29.45 (1).jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı