Newegg.com'dan alış-veriş yapmak

fatihgg

Centipat
Arkadaşlar selam. Çok uzun bir süredir laptop araştırıyorum. Türkiye'de istediğim özelliklere sahip laptop bulamadığım için yurt dışı alışverişe yöneldim. Ve bu bilgisayarı almaya karar kıldım.
Ürün Türkiye'de çok pahalı. Bu yüzden bu laptopu Newegg'den alacağım. Ürünün KDV' li fiyatı 8575 TL. Hiç yurt dışından ve Newegg'den alış-veriş yapmadığım için bazı sorularım olacak;

1.ürüne KDV eklendiği için gümrük vergisi öder miyim?
2.ürün de bir sorun çıkarsa ne yapmam gerekir?
3.cihaz gelince 1 TB HDD taktırabilir miyim?

Newegg.com' dan alış-veriş yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

İlk görülen fiyata kargo ekleniyor. Bunu da sepete atınca görebiliyorsunuz. 8954 TL yapıyor. Bunlar dışında bir ücret ödenmiyor diye biliyorum. Ben de ekran kartı almak için araştırdım ama maalesef daha pahalı geleceği için veya değmeyeceği için iptal ettim.

Screenshot_18.png
Screenshot_19.png

Ürün gümrüte sorun yaşar mı?

Ben alışveriş yapmadım ancak araştırdığım kadarıyla direk Amazon gibi kapınıza kadar geliyor. Bu konuda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çünkü Amazon gibi vergisini de alıyorlar. Ancak garantisinin Amazon kadar iyi olduğunu zannetmiyorum.

Bunun dışında bu Laptop'u alıp HDD takmakla uğraşmazdım açıkçası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı