Yakın zamanda Newegg'den laptop almayı düşünüyorum. Fakat Newegg hakkında pek bir bilgim yok açıkçası. Güvenilir mi ? Alışveriş yapmış olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa süper olur.
Peki yüksek mevla da nasıl olur sonuçlar sistem parçalarını oradan sipariş etmek istiyorum. Dün gece yorumalra baktım bu siteden olsun. Bazı yerlerde gümrük için sıkıntı yapıyolarmış ekstra ücrete tabii tutuyoalrmış kafam çok karıştı 5-6 parça ürün vermek istiyorum. Ama sıkıntısız ulaşır mı? İlk kez yabancı siteden yapacağım alışveriş oda biraz endişelendiriyor beni.PSU almıştım. Gümrük ve kargoda bir problem çıkmadı. Ek olarak bir para ödemedim. Kargo FedEx ile geldi. İlk 5 gün kargo harekete geçmedi. Daha sonraki 5 gün içinde elime ulaştı.
Eline ulaştığında deneyimlerini paylaşırsan sevinirim zira bende yakın zamanda newegg den laptop almayı düşünüyorum. Benim kafamdaki soru ürü geldiğinde arızalı çıkarsa iade mi olur tamire mi gider?Hepinize teşekkür ederim. Laptop aldığımda yorumlarımı paylaşacağım.
Siparis verdiniz mi? Son durum nedir?Hepinize teşekkür ederim. Laptop aldığımda yorumlarımı paylaşacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.