Newegg MSI laptop alışverişi

Öncelikle şimdiden kartının yurt dışı alışverişine açık olduğundan emin ol. Newegg 3D secure kullanmıyordur büyük ihtimalle. Kartının 3D Secure olmadan alışveriş desteklediğinden emin ol. İkincisi olarak çevirmeyi yapacağın banka bu işlem için senden ücret kesecek onuda hesapla. Bankadan bankaya değişiyor bu olay. Mesela enpara bir önceki gün merkez bankası dolar kurunu alıyor oradan hesaplıyor ekstra bir şey almıyor. İş bankası %1 alıyor. Alışveriş anında bunlar problem çıkarmasın. Kendim yaşadığım için yazma gereği hissettim.
dostum süreci tamamen paylaşır mısın

Eğer nasip olursa yılbaşı günü ya da ondan sonraki hafta içinde bir günde Newegg sitesinden MSI GL73 veya MSI GL75 adlı bir laptop alacağım. Ürünler TR'de 10K'nin ustunde satılıyor ben oradan alirsam est VAC gumruklendirme ile beraber 8K'ya gelecek ama yine de yurt dışından alidigi için insan korkmuyor da değil Newegg müşteri hizmetleri canlı chate baglanmaya çalışıyorum telefondan bağlantı kurulamadı diyor. Birkaç soru sormak için Newegg'ten yakın zamanda alışveriş yapan oldu mu süreçleri anlatabilir mi?
Hocam ürünü satın aldınız mı?

Şuan benzeri bir durum yaşıyorum. İş bankası fazladan yüzde 5 aldı. Aradım teki bilgisi olmadan salladı. Tekrar aradım. Para hesabımdan çekilmemiş. O yüzden fazladan yüzde 5 bloke konmuş. Para çekildiğinde o kadar alınmayacak dediler. Bakalım buna rağmen o şekilde kesilirse. İş bankasıyla kavga edeceğim.
Bende de %5fazla bloke konuldu ancak sorun newegg odemeyi banka reddetti dedi. Buna rağmen provizyon alindi bu durumda provizyon iptal olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı