Daha fazla
Güvenilir.hocam guvenilir mi?
rtx 3060 ti alicamda.
Güvenilir.hocam guvenilir mi?
rtx 3060 ti alicamda.
Bu fiyat eski kurdan kalma.![]()
GIGABYTE Eagle GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X PCI Express 4.0 ATX Video Card GV-N3080EAGLE-10GD (rev. 2.0) (LHR) - Newegg.com
Buy GIGABYTE Eagle GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X PCI Express 4.0 ATX Video Card GV-N3080EAGLE-10GD (rev. 2.0) (LHR) with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Hocam daha önce bu siteden alışveriş yapmadım. Bu total ödediğimiz fiyat mı? Yoksa vergi, gümrük vs eklenecek mi? + Fiyat farkı çok fazla?![]()
Hocam guvenilir mi?
RTX 3060 Ti alacağımda.
Fiyatın üstünde Estimated VAT inclusive yazar vergiler dahil fiyat bu ücretsiz kargo ürünlerini koydum zaten![]()
GIGABYTE Eagle GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X PCI Express 4.0 ATX Video Card GV-N3080EAGLE-10GD (rev. 2.0) (LHR) - Newegg.com
Buy GIGABYTE Eagle GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X PCI Express 4.0 ATX Video Card GV-N3080EAGLE-10GD (rev. 2.0) (LHR) with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Hocam daha önce bu siteden alışveriş yapmadım. Bu total ödediğimiz fiyat mı? Yoksa vergi, gümrük vs eklenecek mi? + Fiyat farkı çok fazla?![]()
Sizce hazır sistem mi yoksa buradan bir tane alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.