Newegg Sipariş Macerası

Siparişim elime ulaştı :). Perşembe günü Newegg online desteğe, vergi ücretini ödemiş olmamıza rağmen gümrüğün benden ek ücret istediğini söyledim. Hemen bununla ilgileneceklerini, sorunu en kısa zamanda çözeceklerini söylediler. Evime gelen 230 Tl istediklerini kağıdın resmini de atabileceğimi söyledim, onu da mail yoluyla ulaştırmamı istediler. Daha sonra eğer alabilirsem o kağıdın ingilizcesini alabilmemi rica ettiler. Alabilirseniz eğer onu da bize mail atın dediler. Cuma günü gümrüğü aradığımda, ücretlerin göndericiye yansıtıldığı ve benim bir şey yapmamın gerekmediğini öğrendim. Kargomun akşam gümrükten çıkacağını söylediler. (Newegg çoktan iletişime geçmiş ve halletmiş bile. :sinsi:) Cumartesi günü de kargo şubeye gelmişti, gidip aldım. Oldukça da güzel paketlenmiş. Ben de maceramın sonuna gelmiş bulunmaktayım.

Firma bu ücreti de hiç ikiletmeden üstlenince benim gönlümü kazandılar. Amazon kadar oturmamış olsa da sorunu hızlıca çözebilmek için uğraştılar. Bizim gümrük memurları biraz uğraştırıyor ve ağırdan alıyorlar. Kargom 6 günde Amerika'dan geldi, gümrükten evime ulaşması sanırım 5 gün sürdü. Newegg'ten ürün almayı düşünen arkadaşlar eğer Amazon'da bulunmuyorsa gümrükle biraz uğraşacaklarını göz önünde bulundurup alışveriş yapabilirler. Ama ben sanırım uzun bir süre tekrar yapmam :D. Herkese iyi günler. (y)

Birkaç hafta önce. Zaten sorun çıktı mı sizi zorlamıyorlar ama o sorun mutlaka çıkıyor. Haliyle sizi de uğraştıyor. Benim de ilk siparişim geldi, bugün ikinci siparişin sorununun geçmesini bekliyorum.

Son siparişi çözmüyorlar. Bildiğiniz bana ödeyin dediler. Asla alışveriş yapmayın.

Ödememeye çalışacağım.

Monitörü yarın imha edeceklermiş. Newegg hiçbir şey yapmadı üstüne üstlük çok kötü bir müşteri hizmeti olarak müşteriyle tartıştı, büyük harflerle yazarak bağırdı. Sonuç olarak 2600 liramı yarın imha edicekler ve bunu haksız bir şekilde alan Newegg bunu yemeye devam edecek, Allah'a havale ediyorum. Herkese bu dandik firmadan uzak dumrasını şiddetle tavsiye ediyorum.

Hocam geçmiş olsun umarım paranızı öderler. Benim Newegg'den ekran kartı almaya niyetim var ingilizcem zayıf, sizce sorun çıkar mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2017-08-10-23-57-11.png
    Screenshot_2017-08-10-23-57-11.png
    40,9 KB · Görüntüleme: 508
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı