Site HB gibi açık pazarların olduğu güvenli bir yer. Bir problem yaşamazsınız fakat alacağınız ürün için son ödeme yerine kadar gidin bazen son kısımda ek kargo, vergi gibi şeyler çıkabiliyor.
Başka konularda gördüğüm kadarıyla alan arkadaşlar var ve bir sorun çıkmadığını söylüyorlar. Sanırım çok bilinmediğinden dolayı oradan alan yok ve yurt dışı olduğunu için korkuyor olabilirler.
Başka konularda gördüğüm kadarıyla alan arkadaşlar var ve bir sorun çıkmadığını söylüyorlar. Sanırım çok bilinmediğinden dolayı oradan alan yok ve yurt dışı olduğunu için korkuyor olabilirler.
Araştırdım güvenilir fakat, RTX 3070 takmam için anakartımı ve işlemcimi önemli ölçüde değiştirmem gerektiğini fark ettim dün RTX 2070 Super Gaming X Trio aldım.
Araştırdım güvenilir fakat, RTX 3070 takmam için anakartımı ve işlemcimi önemli ölçüde değiştirmem gerektiğini fark ettim dün RTX 2070 Super Gaming X Trio aldım.
Eskiden vergi dahil olmayan fiyatı koyuyorlardı sonra gümrükte yüklü bir mebla ödemek zorunda kalıyordunuz. Artık o meblağ'yı daha erken ödüyorsunuz. Gümrükte takılıp tanımadığını bilmiyorum ama güvenilirdir. Takılırsa ingilizceniz iyiyse Newegg'e derdinizi anlatabilirseniz sorun çıkmıyor.