Newegg'den 1070Ti Almak

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 6.622
Sevgili @TMS'in konusunu gördükten sonra düşünmeye başladım. Kartların fiyatı cidden çok uygun.

MSI GeForce GTX 1070 Ti DirectX 12 GTX 1070 Ti Titanium 8G Video Card - Newegg.com
ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti DirectX 12 ZT-P10710B-10P Video Card - AMP! EXTREME Edition - Newegg.com

Zotac modeli her şey dahil 2400 civarı, MSI modeli de hızlandırılmış kargoyla (2-3 günde teslimat) 2625TL yapıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? @Nazım Paşa'nın geçen yılki faciasından sonra Newegg'den korkmadım değil, bu yıl sorunu çözmüşler galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video 2 hafta önce yayınlanmış.
Bende bu fanlardan aldım geçen hafta cumartesi yoğunluk yüzünden özür dilediler dün, bugün sabah email atmışlar kargolandı diye haftaya salı ya da çarşamba elimde olur. Fanlar normali 400TL idi ama ekstra Türklere özel 250TL üstü ve ilk alışverişe özel 100TL indirim vardı. O videoyu atan çok güvenilor biridir bu arada.

Bende bu fanlardan aldım geçen hafta cumartesi yoğunluk yüzünden özür dilediler dün, bugün sabah email atmışlar kargolandı diye haftaya salı ya da çarşamba elimde olur. Fanlar normali 400TL idi ama ekstra Türklere özel 250TL üstü ve ilk alışverişe özel 100TL indirim vardı. O videoyu atan çok güvenilor biridir bu arada.
İndirim halen geçerli mi?

Bu arada ben satıcıyı başka kişiden aldım o siparişi newegg'e gönderip onlar kargoluyo ama ben sonradan farkettimde sayıcılarda neweggte varmış 2Tl fazla olduğu için ucuz olanı göstermiş ve onda stok yoktu satıcının newegg olması gerekmiyor zaten belli satıcılar ve güvenilir hepsj 2 olumsuz yorum vardı o da kargonun geç gelişi.

Bu bilginin kaynağı nedir? Merakımdan soruyorum, ne yapmış bu salak demesinler. :LOL:

Kaynağı daha önce alışveriş yapan biri. Gümrükten geçerken ürünün kişisel mi farklı sebeple mi ithal edildiği araştırılıyormuş. Ben bunu okuduktan sonra siparişi verirken dediğim şeyi yaptım. Sıkıntı olmadı. Ama şöyle de bir şey var ürünün fiyatı arttıkça başka problemler olabilir mi bilmiyorum. Benim aldığım ürün 376 tl idi promosyonlu şekilde.

Bu konuyu tam zamanında açmışsınız size teşekkür ediyorum.Ben Zotac'ı ayın 11'inde almak istiyorum.Tabi Hepsiburada parayı hızlı iade ederse.Sormak istediğim özellikle şu aralar Newegg'ten alışveriş yapanlara.Zotac kargo fiyatı ve kdv dahil 2493 TL'ye geliyor bu fiyata hemen alırım(1070ti).
Ama forumda bazı kişiler gümrükte bizden 30 Euro ve 230 TL ek para talep ediliyormuş bu doğru mu ?
@Silinen üye Bey siz almayı düşünüyormusunuz ?

Ben de tam şu an Zotac modelini alabilirim ama olumsuz yorumlar kafamı karıştırıyor. MSI için 200-250₺ civarı açığım var. Zotac alıp geçeyim diyorum da bir tarafım yorumları dikkate al diyor. Kararsızım şu anda.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı