Newegg'den 1070Ti Almak

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 6.607
Biraz daha bekleyin, para biriktirmeye çalışın MSI alın derim ben.
100₺ açık var onun için. Ocağın 15’ini beklemem gerekecek yine. O zamana kadar fiyatları uçar diye düşünüyorum.
2.el al? :D Zotac iyi marka ya.
2. ele pek güvenim yok. GeT açtırmaya da sıcak bakmıyorlar. Açanların da faturası kaybolmuş. Neresinden tutsam elimde kalıyor :D
Amazon’da MSI Titanium 409$ imiş. Vergi sildirmeyi mi denesem ne yapsam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana çok değişik fiyatlar geliyor. Zotac olan 3200TL falan yazıyor. Satıcıyı Newegg yapınca "out of stock" yani stokta yok diyor.
Newegg'te başka satıcılarda var. Stokta olmayınca otomatik olarak diğer satıcını rakamını gösteriyor.

Beyler alan varmı acaba aranızda bende Msi Rtx 2070 sipariş vermeği düşünüyorumda sonradan ekstra para istiyolarmış gümrük için onla uğraşamam ya direk normal sipariş verip elime geçerse güzelde birde sıkıntılı çıkarsa uğraş dur valla çok kararsız kaldım TRdeki fiyatıyla 300-350tl fark var ama garantisi olucak TRdekinin gerek varmı bilmiyorum

Beyler alan varmı acaba aranızda bende Msi Rtx 2070 sipariş vermeği düşünüyorumda sonradan ekstra para istiyolarmış gümrük için onla uğraşamam ya direk normal sipariş verip elime geçerse güzelde birde sıkıntılı çıkarsa uğraş dur valla çok kararsız kaldım TRdeki fiyatıyla 300-350tl fark var ama garantisi olucak TRdekinin gerek varmı bilmiyorum
Alırken vergiyi ödüyosun ama arada 300 TL fark varsa Türkiye'den al.

ben sipriş verdim gelince haber veririm

çok iyi olur hocam TR ye göre fiyatlar gayet iyi bende düşünüyorum kaç güne gelicek inşallah gümrük için esktra birşey ödemene gerek kalmadan ulaşır eline
Sipariş geldi.
3 ocak 2019da sipariş verdim. Siparişi verdiğimde 7 ocak pazartesi bende olacağı yazıyordu ve 7 ocak pazartesi günü geldi :D
newegg ram.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı