Elektronik Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Genelde eski TV'ler için veya inatbox gibi APK kurmak için tercih ediliyor. 1080p TV'nizi bu ürün 4K yapmaz.

Evet idefix satıcısında tükenmiş. Akşama kadar stok yenilenmezse indirim bitti yaparım. Stok gelirse etiketlerim.
Amazon'da Prime'la 1399 hâlâ, hiç fena değil.

Bende iki televizyon var. Biri 2015'ten kalma ve artık pek işe yaramayan 3D özellikli, işletim sistemi ağır kalan 40" 1080p bir Samsung. Diğeri ise salonda daha büyük ekranlı yeni nesil 4K bir Philips. İkisi de kendi işletim sistemiyle çalışıyor ve yaygın uygulamaları ikisinde de kullanabiliyorum. IPTV vs kullanmıyorum. Ancak hem Google Home hem de Steam Link kullanabilmek için bir çözüm arıyorum. Bunu önerir misiniz yoksa daha ucuz ve basit bir çubuk işimi görür mü? Gördüğüm kadarıyla HDMI standardı 2.0 değil, 1.4 ve bu da 4K görüntüyü en fazla 30FPS'te destekler demektir. Steam Link kullanan varsa yardımcı olabilri mi, aynı ev içinde 4K 60FPS görüntü alabilir miyim?

Bende 2015 3D özellikli Samsung TV'de Google Chromecast kullanıyorum. Gayet işe yarıyor. Sorunuza gelirsek satın alın ve deneyin. Olmazsa iade edersiniz.

Kendi sitesinde HDMI 2.1 yazıyor.

• Wi-Fi: IEEE 802.11b/g/n, 2.4 GHz, IEEE 802.11a/n/ac, 5 GHz
  • HDMI: v2.1
  • Ethernet: RJ 45, 10/100

Bende 2015 3D özellikli Samsung TV'de Google Chromecast kullanıyorum. Gayet işe yarıyor. Sorunuza gelirsek satın alın ve deneyin. Olmazsa iade edersiniz.
Teşekkür ederim. Şahsen ürünleri denemelik alıp iade etmeyi tercih etmiyorum. Evet, bu bir hak ama elime kutusu açılmış kullanılmış ürün gelmesini istemiyorum, bu yüzden başkasına da yapmıyorum.

Kendi sitesi öyle diyorsa tamamdır Teşekkürler.

Amazondan alınanda da D-Smart Go veriyor mu?

Steam Link'in fiziksel vericisi var uzun yıllardır. Onun performansı elbette sıkıntısız ve işimi görüyor. Xiaomi Mi Box S 4K 2. nesil kullanıyorum, ilandaki Next'e benzer bir ürün. Geçen merak edip Steam Link'i uygulama olarak indirip denedim. İnanılmaz kötü bir deneyim yaşadım. Sorun muhtemelen Xiaomi'nin Wi-Fi üzerinden bağlanmasıydı ama yazılımsal bir yavaşlık da hissettim. Fiziksel verici Wi-Fi'dan bağlıyken bu kadar kötü olmuyor örneğin. Bence Steam Link odaklı alınmamalı bu tarz ürünler.

Ama amaç eski smart olmayan ya da smartı artık can çekişen TV'lerde genel kullanımsa mutlaka öneririm. Çağ atlatıyor. Benim TV 2016 üretimi 55" Samsung, smartı var ama hayattan bezdirecek şekilde yavaş. Xiaomi ile kurtuldum bu dertlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…