Güldürdünüz hocam pek bilginiz yok sanırım bu konuda.Yani bir cihaza iyi diyebilmek için, kutudan çıktığı haliyle yetinmeyip üzerine Projectivy Launcher kurup yama yapmak zorundaysan, o cihaz baştan kaybetmiştir.
Kullanıcı parasını verip konfor satın alıyor hocam, neden sıfır aldığı cihazın hantallığını çözmek için yazılımcı gibi takla atsın? Kağıt üzerinde aynı lafı teknoloji dünyasının en büyük yalanıdır. Yazılım desteği, malzeme kalitesi ve ikinci el piyasasında Next, Xiaomi'nin yanına yaklaşamaz. Yarın satmaya kalksan Xiaomi havada kapılır, Next elinde kalır. 500 TL farkı, forumlarda hangi launcher kasmıyor diye çözüm aramakla uğraşmamak için veriyorsun. Macera aramaya gerek yok bence.
Bunun suçlusu cihaz değil hocam, Google TV. Üstelik Mi Box'da Google TV yani aynı sorundan müzdarip iki cihaz da. Ona da gerekiyor Projectivy launcher zaten. Kurmazsanız aynı verimi alıyorsunuz bir fark yok iki cihazda. Yani Mi Box'un arayüzünden rahatsız değilseniz hantallığı hissetmiyorsanız Next Start da aynı arayüzü kullanıyor, raminden her şeyine kadar aynı bir farkları yok aynı serilik. Ben kullanıcı rahat etsin, gözünü yormasın diye önerdim.
Mi box kesinlikle daha üstün değil, markacılık yapmayın lütfen. Önce ürünleri tecrübe edin, rica ediyorum.
Bir YouTube yorumunda arama motoru olarak Google olmadığını okumuştum ve Google paly Store'a girerken internet bağlantı sorunu yaşandığından bahsediliyordu. Siz böyle bir durum yaşadınız mı?
Öyle bir sorun yok. Play Store var, her şey 4K lisanslı Netflix vb.
çekim gücü, bağlantı sorunu yok. Her şeyiyle Mi Box ile aynı hatta depolaması 32 GB olduğu ve Ethernet girişi olduğu için daha üstün cihaz kesinlikle. İki cihazı da aktif kullandım, 3. nesil Mi Box ile bile yarışır Next start.