Rehber NextDNS kullanımı

Yurtta cisco kullanıyorlar birde mevcut telefon internetimi kullanıyorum. Yurt interneti yavaş olduğu için çok etki eder mi diye karar veremedim kurup kurmamak konusunda. Kendi internetimi ise kotadan engelleme yaptığı için fazla yemez diye düşünüyorum.

Ay başı geldiğinde Türkiye saati ile tam 3:00'da sorguları filtrelemeye devam etti. Yani 300 bin sorgudan sonra artık ayarları kapatmak yerine direkt engellemeyi devre dışı bırakıyor (Neden herkeste olmadığıysa merak konusu). Yıllık üyelik alacaktım ama vazgeçtim, sadece Mi Box'a kurulum yaptım. Mi Box'a Gizli DNS ile nasıl kurulum yapılacağını merak edenler yeni açtığım rehbere göz atabilir.

Modemden girii haliyle evde kota sorununuz varsa mesela evde en çok kullandığınız PC için ayrı bir hesap açıp. ID alın yoga DNS üstünden kullanın. Boylece kota sorununuz kalmaz. Dot DoH desteği hepsi var.
Bence cloudflare kadar hızlı değil özellikle habertükde dolaşırken fark ediyorum. Videolar 1-2 sn geç tepki veriyor yuvarlak imge daha fazla uzun dönüyor. Sayfaların tepkimesi daha uzun nedeni de uyguladığı ağır filtrelerden bence, hani kapsamlı antivirus yuıkleyince PC kasmaya başlar ya o tarz bir şey, reklam engelemenin uBlock kurmanın mümkün olmadığı cihazlarda bıraktım Mi Box gibi, onun dışında cloudflareye geri döndüm kesinlikle cloudflare daha başarılı bana göre.

Mesela bu premiumrdp-ist-1 severı çok iyi ama edgeunolu servera atarsa sayfa açılılarında ağırlaşma hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube reklamlarını engelleme özelliği var mı? Bir de bazı sitelerdeki reklam bannerlarını kaldırmıyor. Onu nasıl çözebilirim?

YouTube reklamlarını engelleme özelliği var mı? Bir de bazı sitelerdeki reklam bannerlarını kaldırmıyor. Onu nasıl çözebilirim?

Host bazlı olduğu için tüm bazı YouTube reklamlarını engelemez yine uBlock kullanmak zorundasın.

Normal mi?

Bir de şurada ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
Telefonda kullananlar için söylüyorum her filtreyi eklemeyin uygulamalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Ben sadece oisd filtresini kullanıyorum içinde zaten bütün filtrelerin optimize edilmiş hali bulunduruyor şimdiye kadar kötü bir sonuçla karşılaşmadım.
Tüm reklamları engelleyecek bir sistem değil ki zaten bunu anlayacaksınız ama hiç yoktan iyi.

Ayrıca aynı sistemi adguard betasını test ediyor istanbulda server var. Adguard DNS Beta

Son düzenleme:
Hocam yogadns de ultralow nasıl seçebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…