Rehber NextDNS kullanımı

Yanlış pozitiflere veya agresif engellemelere yakalanmamak için sadece oisd veya nextdns listesini etkinleştirebilirsiniz. Her ne kadar yanlış pozitif çok olsada, 1Hosts Pro ve Energized Ultimate listeleri üst seviye bir koruma sağlıyor.

Bu doğru.
Aslında dediğiniz gibi ikisi yeterli olacaksa hemde aylık ücretsiz sorgu sayısına biraz olsun geç ulaşılır.
Bu arada VPN engelleme konusunda NextDNS yetersiz sizde farkettiyseniz.

Bu doğru.
Aslında dediğiniz gibi ikisi yeterli olacaksa hemde aylık ücretsiz sorgu sayısına biraz olsun geç ulaşılır.
Bu arada VPN engelleme konusunda NextDNS yetersiz sizde farkettiyseniz.
VPN engellemesi genelde popüler VPN hizmetlerini engelliyor, tam listesine şuradan göz atabilirsiniz.
NextDNS'de engellenen VPN ve DNS alan adları
Bu arada ücretsiz sorgu sayısının çalışma mantığı sadece istek üzerine, engellenen istekleri saymıyor.

merhaba. NextDNS ödemesi naıl yapıyoruz. Birde box tan ıptv izliyorum NextDNS kullanınca ıptvyi yine izleyebilirmiyim. Teşekkürler
Merhaba, NextDNS arayüzüne giriş yapın sağ üstte e-posta adresinize tıklayın ve hesap kısmına girin en üst kısımda ödeme yapacağınız bölüm bulunuyor. NextDNS herhangi bir IPTV hizmetini engellemez, eğer bir sorun olursa engellenen adresi beyaz listeye eklemeniz yeterli.

Teşekkür ederim. Ben asıl ping düşürmek için kullnmak istiyorum. NextDNS, Cloudflare Private DNS gibi dns çözümleirmi yoksa servis sağlayıcıdan statik ıp ye geçişmi benim sıkıntımı daha sağlıklı çözer. turknet vdsl kullanıyorum

NextDNS izleyicileri ve reklam sunucularını engelleyerek ping düşürürmü bilmiyorum fakat İstanbul'da yeni bir sunucu daha açtı yani toplamda 3 tane İstanbul sunucusu var. Benim testlerimde ping süreleri Cloudflare ile hemen hemen aynı. ISP tarafından sağlanan dns ile Cloudflare DNS'si 2-3 ms fark ediyor bende.

Cloudflare DNS dediğiniz için ayrı bir programmmı gerekiyor yoksa intert dns kısmına 1 1 1 1 yazmak yetelimi

Cloudflare DNS dediğiniz için ayrı bir programmmı gerekiyor yoksa intert dns kısmına 1 1 1 1 yazmak yetelimi
1.1.1.1 yazmak yeterli, fakat şifreli dns protokollerini kullanmanız daha iyi olur gizlilik açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…