Eninde sonunda her şeyimizi kaybedeceğiz "sağlığımız, ailemiz vb." bu tarz şeyler arasından neyi asla kaybetmemiş olmak isterdiniz?
Allah Rahmet Eylesin hocam.Annemi.
Yok hocam yinede çok sağolun ancak yanlış anladınız. Daha doğrusu soruyu ben yanlış anladım sanırım. Yani neyi kaybetmek istemem anlamında yazdım. Annemi kaybetmedim çok şükür ve yani asla kaybetmek istemezdim. Bu anlamda yazdım. Yinede Allah razı olsun sağolun.Allah Rahmet Eylesin hocam.
Geçmiş zaman kullanırsan insanlar da kaybettikleri şeylerden bahseder. "Kaybetmek istemezsiniz?" şeklinde sorman gerekirdi soruyu.Soruyu yanlış anlayanlar olmuş sanırım. Neyi kaybetmiş olmak istemezdiniz derken hâli hazırda kaybettiğiniz şeyi sormuyorum sadece daha kaybetmediğiniz ve kaybetmekte istemediğiniz bir şey de söyleyebilirsiniz. Mesela aile üyenizi kaybetmemiş olsanız bile onu kaybetmek istemem diye de yazabilirsiniz. İllaha kaybettiğiniz bir şey olmak zorunda değil.
Bu arada sevdiğini kaybeden herkese Allahtan Rahmet Diliyorum.
Konu başlığını tekrar okuyunca nasıl anlaşılacağını anladığım için açıklama yaptım zaten hocam. Bu konuyu çok ani bir karar ile açmıştım ve açarken ne yazdığımı da çok dikkat etmedim. Yani hata bende.Geçmiş zaman kullanırsan insanlar da kaybettikleri şeylerden bahseder. "Kaybetmek istemezsiniz?" şeklinde sorman gerekirdi soruyu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.