Bu ürün birden piyasa girdi. Ve açıkçası Cherry Mx switch kullanan bir klavyenin bu kadar uygun fiyatlı olması beni şüphelendiriyor. Aramızda kullanan, test eden birisi var mı? Neden bu kadar ucuz bu klavye muadillerine göre?
Zaten 100 Lira fazla verip Cooler Master alın demedim. Aydınlatması olmayan klavyeyi aydınlatmalı yapmak gibi bir niyet varsa değmeyeceğini belirttim. LED + keycaps zaten aynı bütçeye hatta daha fazlasına denk geliyor.
Yok RGB seven birisi değilim. Klavyeye de yazarken bakmıyorum zaten çoğu insan gibi. Sadece geceleri az da olsa bir ışık vursa iyi olur diye düşünmüştüm. K83 veya QuickFire'dan birini seçeceğim.
Yok RGB seven birisi değilim. Klavyeye de yazarken bakmıyorum zaten çoğu insan gibi. Sadece geceleri az da olsa bir ışık vursa iyi olur diye düşünmüştüm. K83 veya QuickFire'dan birini seçeceğim.
QuickFire XT aydınlatmasız, QuickFire Ultimate aydınlatmalı diye biliyorum. GameEkstra'da özel indirim ile karne kampanyasında ve geçtiğimiz bayram kampanyasında satılıyordu. Stok kalmamış gibi gözüküyor.
Normal halinde de aydınlatma yapılabiliyor. Şeffafın yayılma avantajı var. Takılma işlemi basit bir iş değil ama onu belirtebilirim.
Şöyle örnek olması adına bir görsel eklemiş olalım.