Neymiş Bu Gigabyte Force K83?

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Işıklandırma benim için önemli bir kriter değil. Sadece olsa iyi olur. Açıkçası renkli gözüksün diye 100TL fazla vermek istemiyorum Cooler Master'a.
Bu sefer de eziyeti olur :( Başka bir ekipman için para ayırmıyorsan daha iyisini alabilirsin.

Zaten 100 Lira fazla verip Cooler Master alın demedim. Aydınlatması olmayan klavyeyi aydınlatmalı yapmak gibi bir niyet varsa değmeyeceğini belirttim. LED + keycaps zaten aynı bütçeye hatta daha fazlasına denk geliyor.
Peki Cooler Master'in Cherr Mx Red switchli olan versiyonu var mı? Biraz araştırdım ama bulamadım.

Ben RGB'yi çoğu zaman açmıyorum bile gece bazenleri açıyorum. Biraz zevk işi bence bu. Klavye gayet iyi duruyor.
Yok RGB seven birisi değilim. Klavyeye de yazarken bakmıyorum zaten çoğu insan gibi. Sadece geceleri az da olsa bir ışık vursa iyi olur diye düşünmüştüm. K83 veya QuickFire'dan birini seçeceğim.

Yok RGB seven birisi değilim. Klavyeye de yazarken bakmıyorum zaten çoğu insan gibi. Sadece geceleri az da olsa bir ışık vursa iyi olur diye düşünmüştüm. K83 veya QuickFire'dan birini seçeceğim.

Cooler Master Storm XT ile CM Storm QuickFire XT arasında fark var mı? Aynı klavyeler mi yoksa?

Son düzenleme:
QuickFire XT aydınlatmasız, QuickFire Ultimate aydınlatmalı diye biliyorum. GameEkstra'da özel indirim ile karne kampanyasında ve geçtiğimiz bayram kampanyasında satılıyordu. Stok kalmamış gibi gözüküyor.

Takamazsınız. Switchler normal haliyle geliyor. Şeffaf RGB swtichlerle değil.
Eki Görüntüle 402568Eki Görüntüle 402569
Normal halinde de aydınlatma yapılabiliyor. Şeffafın yayılma avantajı var. Takılma işlemi basit bir iş değil ama onu belirtebilirim.
Şöyle örnek olması adına bir görsel eklemiş olalım.
P1150051.JPG

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı