NFC'li telefon tavsiyesi

Bilgehan Kartal

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Elimde Samsung A51 var ve memnunum fakat NFC özelliği nedense çalışmıyor. Ben kuryelik yaptığım için NFC özelliğine işim gereği ihtiyaç duyuyorum. Bunu satıp tekrar 2. el NFC özelliğine sahip telefon almak var aklımda. Öneriniz nedir?

İyi sosyaller. Elimde Samsung A51 var ve memnunum fakat NFC özelliği nedense çalışmıyor. Ben kuryelik yaptığım için NFC özelliğine işim gereği ihtiyaç duyuyorum. Bunu satıp tekrar 2. el NFC özelliğine sahip telefon almak var aklımda. Öneriniz nedir?
Bütçe nedir?

Amaç sadece NFC ise Sony'nin eski cihazları muhazzam çalışıyordu. (en son 5 sene önce kullandım)

Kurye iseniz tahminimce sürekli motorda ekranı açık navigasyon ile kullanırsınız herhalde.
Size şarjı çok iyi giden bi model lazım o yüzden redmi note 13 pro alın.

Hocam kılıf ile deniyorsanız belki o yüzden çalışmayabilir yada ekranın üstünden kartı okutmaya çalışıyorsanız yine çalışmayabilir. Bunu söylememin sebebi bir ara bende açık ama çalışmıyor diyordum çalışıyormuş. Tabii direkt ayarlardan açılmama gibi bir sorunu varsa bilemem sadece aklıma gelen fikri düşünceyi ifade ettim. İyi sosyaller dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı