R Rui Costa Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #1 NFS Carbon'u abondonware'dan indirdim, yükledim, admin olarak çalıştırdım ama açılmıyor. Çözümü bilen var mı?
NFS Carbon'u abondonware'dan indirdim, yükledim, admin olarak çalıştırdım ama açılmıyor. Çözümü bilen var mı?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.323 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #2 Rui Costa dedi: NFS Carbon'u abondonware'dan indirdim, yükledim, admin olarak çalıştırdım ama açılmıyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Cracklediniz mi peki? Artı 0 Eksi
Rui Costa dedi: NFS Carbon'u abondonware'dan indirdim, yükledim, admin olarak çalıştırdım ama açılmıyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Cracklediniz mi peki?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.718 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #3 Rui Costa dedi: NFS Carbon'u abondonware'dan indirdim, yükledim, admin olarak çalıştırdım ama açılmıyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz yer neresi oyun ne durumda bilmiyorum. Ama DirectX, Visual C++ ve Direct Play açık mı ve indirdiniz mi? Artı 0 Eksi
Rui Costa dedi: NFS Carbon'u abondonware'dan indirdim, yükledim, admin olarak çalıştırdım ama açılmıyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz yer neresi oyun ne durumda bilmiyorum. Ama DirectX, Visual C++ ve Direct Play açık mı ve indirdiniz mi?
KS KS R Rui Costa Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #4 Jezo dedi: Cracklediniz mi peki? Genişletmek için tıkla... hayır dosyasını indirdiklerim arasında görmedim, nereden bulabilirim Dorzi dedi: İndirdiğiniz yer neresi oyun ne durumda bilmiyorum. Ama DirectX, Visual C++ ve Direct Play açık mı ve indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... İndirdiğim yer artık satılmayan terk edilmiş eski oyunların arşivlendiği site Artı 0 Eksi
Jezo dedi: Cracklediniz mi peki? Genişletmek için tıkla... hayır dosyasını indirdiklerim arasında görmedim, nereden bulabilirim Dorzi dedi: İndirdiğiniz yer neresi oyun ne durumda bilmiyorum. Ama DirectX, Visual C++ ve Direct Play açık mı ve indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... İndirdiğim yer artık satılmayan terk edilmiş eski oyunların arşivlendiği site
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.323 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #5 Rui Costa dedi: Hayır dosyasını indirdiklerim arasında görmedim, nereden bulabilirim? İndirdiğim yer artık satılmayan terk edilmiş eski oyunların arşivlendiği site. Genişletmek için tıkla... Eğer DVD üzerinden indirdiyseniz onun içindedir 1'den fazlaysa muhtemelen 3.dedir Artı 0 Eksi
Rui Costa dedi: Hayır dosyasını indirdiklerim arasında görmedim, nereden bulabilirim? İndirdiğim yer artık satılmayan terk edilmiş eski oyunların arşivlendiği site. Genişletmek için tıkla... Eğer DVD üzerinden indirdiyseniz onun içindedir 1'den fazlaysa muhtemelen 3.dedir