NFS Carbon nasıl indirilir?

RAR şifre istiyor.

rar şifre istiyor nedir ?

İyi oyunlar. Diğer oyunlar da gerekirse konu açın ya da konuyu NFS genel olarak düzenleyin paylaşayım.

Hocam bu linkten indirdim ve oyunu kurdum lakin oyuna çift tıklayıp çalıştırdığımda herhangi bir hata vermiyor ama oyunu da çalıştırmıyor. Oyunu silip tekrar kurdum ama yine aynı şekilde çalıştırmadı oyunu sorun ne olabilir? (" please login with administrator privileges and try again " ilkinde böyle bir hata almıştım sadece)

Hatayı paylaşırsanız yardımcı olabilirim.

Hocam merhaba NFS Carbon için verdiğin bu linkten https://archive.org/download/nfscarbon2006/Need For Speed Carbon. ISO indirdim ve oyunu kurdum lakin oyuna çift tıklayıp çalıştırdığımda
Herhangi bir hata vermiyor ama oyunu da çalıştırmıyor. Oyunu silip tekrar kurdum ama yine aynı şekilde çalıştırmadı oyunu sorun ne olabilir? Yardımcı olabilirsen sevinirim
(" Please login with administrator privileges and try again " ilkinde böyle bir hata almıştım sadece)

Son düzenleme:

Yönetici olarak çalıştırın.

Birader ben sana archive.org linki mi verdim yukarıda ne saçmalıyorsun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…