NFS Carbon nasıl indirilir?

Kendi bulutumda olmadığı için atamıyorum ama bekleyin kendi indirdiğimi buluta koyup link atmaya çalışacağım.

@steelumut @ChainDestroyer

Drive üzerinden yeni klasör açın. Başka bir sekmede de NFSC linkine basın. Sonra ekranda çıkan dosyaya sağ tık yapın. Organize et, kısayol ekle, yeni açtığınız klasörü seçin. Sonra içine kısayolunu eklediğiniz klasöre sağ tık yapın ve ındir'e basın. Dosya sıkıştırma işleminden sonra indirmesi gerekiyor.

RAR şifre istiyor.

Kendi bulutumda olmadığı için atamıyorum ama bekleyin kendi indirdiğimi buluta koyup link atmaya çalışacağım.

@steelumut @ChainDestroyer

Drive üzerinden yeni klasör açın. Başka bir sekmede de NFSC linkine basın. Sonra ekranda çıkan dosyaya sağ tık yapın. Organize et, kısayol ekle, yeni açtığınız klasörü seçin. Sonra içine kısayolunu eklediğiniz klasöre sağ tık yapın ve Indir'e basın. Dosya sıkıştırma işleminden sonra indirmesi gerekiyor.
rar şifre istiyor nedir ?

İyi oyunlar. Diğer oyunlar da gerekirse konu açın ya da konuyu NFS genel olarak düzenleyin paylaşayım.

Hocam bu linkten indirdim ve oyunu kurdum lakin oyuna çift tıklayıp çalıştırdığımda herhangi bir hata vermiyor ama oyunu da çalıştırmıyor. Oyunu silip tekrar kurdum ama yine aynı şekilde çalıştırmadı oyunu sorun ne olabilir? (" please login with administrator privileges and try again " ilkinde böyle bir hata almıştım sadece)

Hatayı paylaşırsanız yardımcı olabilirim.

Hocam merhaba NFS Carbon için verdiğin bu linkten https://archive.org/download/nfscarbon2006/Need For Speed Carbon. ISO indirdim ve oyunu kurdum lakin oyuna çift tıklayıp çalıştırdığımda
Herhangi bir hata vermiyor ama oyunu da çalıştırmıyor. Oyunu silip tekrar kurdum ama yine aynı şekilde çalıştırmadı oyunu sorun ne olabilir? Yardımcı olabilirsen sevinirim
(" Please login with administrator privileges and try again " ilkinde böyle bir hata almıştım sadece)

Son düzenleme:
Hocam bu linkten indirdim ve oyunu kurdum lakin oyuna çift tıklayıp çalıştırdığımda herhangi bir hata vermiyor ama oyunu da çalıştırmıyor. Oyunu silip tekrar kurdum ama yine aynı şekilde çalıştırmadı oyunu sorun ne olabilir? (" please login with administrator privileges and try again " ilkinde böyle bir hata almıştım sadece)

Hocam merhaba NFS Carbon için verdiğin bu linkten https://archive.org/download/nfscarbon2006/Need For Speed Carbon. ISO indirdim ve oyunu kurdum lakin oyuna çift tıklayıp çalıştırdığımda
Herhangi bir hata vermiyor ama oyunu da çalıştırmıyor. Oyunu silip tekrar kurdum ama yine aynı şekilde çalıştırmadı oyunu sorun ne olabilir? Yardımcı olabilirsen sevinirim
(" Please login with administrator privileges and try again " ilkinde böyle bir hata almıştım sadece)

Yönetici olarak çalıştırın.

Birader ben sana archive.org linki mi verdim yukarıda ne saçmalıyorsun sen?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı