NFS Most Wanted 2 alınır mı?

ByMurphy

Femtopat
Daha fazla  
Steam de Most Wanted 2 %85 indirime girdi. Uzun zamandır Most Wanted giresim var ama 2005 versiyonunu güvenilir, virüssüzünü bulamadım.

O yüzden Most Wanted 2 (2012) versiyonunu almayı düşünüyordum. Ta ki insanların eleştirilerini okuyana kadar. S

İzce alınır mı?

2012 versiyonu kesinlikle 2005 ile aynı keyfi vermiyor. Ben olsam almazdım.

%85 dediğin nasıl bir fiyata denk geliyor bilmiyorum ama ederi çok yüksek bir oyun değil, hatta yaşı itibariyle bence para verilmeyebilir de. Ancak kötü bir oyun değil, sadece yayıncı firma baskısından dolayı tam olarak olgunlaşmadan piyasaya sürülmüş ve potansiyeli harcanmış bir oyun, çok bir anlamı yok mesela Blacklist kısmının, manuel vitesi falan da yok. Ancak sürüşü fena değil 2012 çıkımı bir Arcade oyun için, (Crew 2 sana selam olsun :D) ve grafikleri günümüze göre bile halen gayet iyi. Müzikleri de sarıyor. Araç sesleri ise belki de son 15 yıl içinde çıkan oyunlar arasında en iyilerden, bu oyundaki ses isabetliliğine hiçbir ileri oyunda ulaşamadılar hala.
Sonuç olarak zaman harcamalık, zevkine dolanıp yarışmalık güzel bir oyun. Böyle geçenki Crew 2 mantığı bir indirimi varsa zaten 1 paket cips parasına geliyor, al gitsin.
İnsanların gereksiz fazla eleştirmesinin sebebi 2005'in devamını beklemeleri. Onu bekliyorsan kesinlikle vermeyecektir istediğini. Kendi başına standalone bir oyun olarak gör yani.

2005 sürümünü arayan biriymişsiniz. 2012 sürümünün hiçbir alakası yok. Bence iyi bir oyun da kesinlikle değil 2012.

Evet eskisini arayan biriyim ama 2005 sürümünü güvenli indirebileceğim bir yerde yok sanırım sizin bildiğiniz bir yer var mı?
@Things
@Merdt
%85 dediğin nasıl bir fiyata denk geliyor bilmiyorum ama ederi çok yüksek bir oyun değil, hatta yaşı itibarıyla bence para verilmeyebilir de. Ancak kötü bir oyun değil, sadece yayıncı firma baskısından dolayı tam olarak olgunlaşmadan piyasaya sürülmüş ve potansiyeli harcanmış bir oyun, çok bir anlamı yok mesela blacklist kısmının, manuel vitesi falan da yok. Ancak sürüşü fena değil 2012 çıkımı bir arcade oyun için, (Crew 2 sana selam olsun :D) ve grafikleri günümüze göre bile halen gayet iyi. Müzikleri de sarıyor. Araç sesleri ise belki de son 15 yıl içinde çıkan oyunlar arasında en iyilerden, bu oyundaki ses isabetliliğine hiçbir ileri oyunda ulaşamadılar hala.
Sonuç olarak zaman harcamalık, zevkine dolanıp yarışmalık güzel bir oyun. Böyle geçenki Crew 2 mantığı bir indirimi varsa zaten 1 paket cips parasına geliyor, al gitsin.
İnsanların gereksiz fazla eleştirmesinin sebebi 2005'in devamını beklemeleri. Onu bekliyorsan kesinlikle vermeyecektir istediğini. Kendi başına standalone bir oyun olarak gör yani.

Crew 2'yi aldım ama beni pek sarmadı o yüzden mostwanted arayışına girdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı