NFS Most Wanted 2 sizce nasıl?

Korsan oynamayın lütfen biriktirip indirimlerde oyun alabilirsiniz ve inanın korsan oynamaktan çok daha fazla avantajı var.
 
Her yerde var virüs. Evet korsan da oynayabilir neden bir oyuna 250-300 TL versin ki? Asla oyuna ben para vermem gidip korsan oynarim. Ha online baya iyiyse kiyarim veririm ama hayatimda hiç vermedim. Hikaye seviyorsan sana kalmiş. Param var diyorsan git orijinal al. Yok diyorsan git Torrent indir.
Çok yanlış bir düşünce. Sen bir ürün çıkartsan ve satışların seni zarar ettirse, ama çakma/korsan model yapılıp piyasada herkes deli gibi para kazansa memnun olur musun?
 
NFS Serisinde hiçbir zaman hikaye önemli olmadı. Önemli olanlar geniş modifikasyon, mekanikler ve içerik bolluğu. Saydığınız oyunların hiçbirinde bu yok. Payback'i 1 ay önce bitirdim ve rahatlıkla aldığıma pişman olduğumu söyleyebilirim.

Undercover'dan sonra Black Box kapatılınca işler değişti. Artık NFS eski kalitesinde değil.

Forza Horizon 4 öneriyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı