NFS Most Wanted 2005 nereden indirilir?

@NightWist şu an bilgisayarınıda herhangi bir virüs var mı? İndirirsem sorun olur mu?

Temiz virüssüzmüş zaten bu link sadece CD-ROM. İnternete NFS Most Wanted 2005 crack yazın ilk siteden indirin. Sadece exe dosyası değişitiriyorsunuz. Bir link bıraktım bunun sayesinde oyunu 4:3 değil tam ekran oynayabiliyorsunuz.
Dipnot: Kurulumu başlatmak için gerekli keyi internette bulabilirsiniz burada paylaşmak yasak.
Dipnot2: PowerISO uygulaması ile kurun Daemon Tools ile kurulmuyor.
 
CD'li linklerde Daemon Tools gibi sanal, sürücü programlarını kullanarak kuruyorsunuz. Program ile 1. diski açıp setup diyorsunuz, sonra sizden 2. diski istiyor. Bu sefer programla 2. diski açıp devam ediyorsunuz. Bu böyle devam ediyor. Ama DVD'li versiyonda nasıldır bilmiyorum. Belki direkt Next Next diyerek kuruluyordur.

Ben bu işi çözemedim yardımcı olabilir misiniz video_ts ve audio_ts şeklinde iki klasör çıkıyor.
Cd'li linklerde Daemon tools gibi sanal , sürücü programlarını kullanarak kuruyorsunuz. Program ile 1. Diski açıp setup diyorsunuz, sonra sizden 2. Diski istiyor. Bu sefer programla 2. Diski açıp devam ediyorsunuz. Bu böyle devam ediyor. Ama DVD'li versiyonda nasıldır bilmiyorum. Belki direkt next next diyerek kuruluyordur.
Ben bu işi çözemedim yardımcı olabilirmisiniz video_Ts ve Audio_TS şeklinde iki klasör çıkıyor
 
Son düzenleme:
Power ISO kullanabilirsiniz öyle deneyin.
PowerIso da virüs var virüstotalden tarattım ayrıca cd olarak kurmaya çaılştığımda hiçbir setup dosyası ile karşılaşmıyorum ve ve dosyaların hiçbiri bilgisayarda çalışmıyor , ultraiso ile 1. cd yi açtım ve aşağıdaki hatayı aldım
Ekran görüntüsü 2022-05-28 144855.png
 
AAA gerçekten niye yok? Tarih mi oldu şimdi güzelim oyun?

İnternet arşivleri üzerinden orijinal ISO bulunup kurulabiliyor.

PowerISO da virüs var VirusTotal'den tarattım ayrıca CD olarak kurmaya çaılştığımda hiçbir setup dosyası ile karşılaşmıyorum ve ve dosyaların hiçbiri bilgisayarda çalışmıyor, UltraISO ile 1. CD'yi açtım ve aşağıdaki hatayı aldım Eki Görüntüle 1401720

Ben virüs ile karşılaşmadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı