NFS: Most Wanted 2012 trafik yapay zekası neden lisanslı arabalardan oluşuyor?

Yunus EmreTR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. NFS: Most Wanted 2012 oynarken fark ettiğim ve oldukça garibime giden bir şeyden bahsetmek istiyorum. MW 2012'de trafik araçlarından biri Genesis Infiniti G35 diğeri de Chevrolet Cobalt SS. Bu 2 aracı vaktinde yarışmak için kullanmış olsak da neden yeni oyunlarda trafik araçlarının lisanslı olmasına rağmen neden sadece trafik araçlarından ibaretler ve süremiyoruz?

NFS: Pro Street

G35 ↑ Cobalt SS ↓

NFS: underground 2 ve Most Wanted 2005

NFS: MW 2012
Infiniti G35 Cobalt SS

Görmüş olduğunuz gibi eski NFS'lere son sürat yarışları kazanmak için kullandığımız araçlar artık trafik yapay zekasından ibaret. Sebebini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
NFS yapımcılarının malum bölgesi öyle istemiş.

Aslında bu güzel bir şey. Sadece trafikteki lisanslı araçları sürebilmek de güzel olurdu. Street Racing Syndicate'de vardı sanırım benzer bir olay. Trafikte Golf 4 vardı ve biz de Golf 4 sürebiliyorduk.

Bunun için modlar var ama hepsi yarım bırakılmış mesela bende bu moddan sadece 4 araç var.
Infiniti g35.
Nissan versa.
Gmcnin 2 aracı.
Bunlar orijinal araçların üstüne yazılıyor ve bunlar için ayrı liste oluşturmak için sanırsam bunun mod programları var ve nasıl ayrı liste oluşturacağımı bilmiyorum. Ve bunların "hı" dosyası yapılmış ancak "lo" dosyası yapılmamış bunun yüzünden oyundan çıkınca oyun çöküyor ve orijinal dosyaları tekrar koymak zorunda kalıyorsunuz. Ve bu oyunun ortasındada çökebilir. 1-2 yapımcı bunları daha iyi yapabilmiş ancak sunmak istemiyorlar çünkü bunlar Online sunucuları çökerttiğini söylüyorlar benimki ise Online'ye girmiyor.
ve modu silip orjinal araçları koyuyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…