NFS Most Wanted açılmıyor

Furkan5

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle sa nostalji yapayım diye NFS Most Wanted'i indirmiştim oyunda bayağı bir ilerledim 4.adama kadar bugün oyuna girdim milestone yapacaktım tıkladım yükleme ekranında ekran bir anda 800x600 oldu 1 dk yükleme ekranında kaldı sonra oyun kapandı çözümünü biliyorsanız yazabilir misiniz? (Oyun crack ama şu ana kadar bir şey olmamıştı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sa nostalji yapayım diye NFS Most Wanted'i indirmiştim oyunda bayağı bir ilerledim 4.adama kadar bugün oyuna girdim milestone yapacaktım tıkladım yükleme ekranında ekran bir anda 800x600 oldu 1 dk yükleme ekranında kaldı sonra oyun kapandı çözümünü biliyorsanız yazabilir misiniz? (oyun crack ama şu ana kadar bir şey olmamıştı.)

3GB indirmesi var zaten oyunu silin tekrar yükleyin silmeden önce belgelerdeki oyun kayıtını yedekleyin silinmez ama yine de yedekleyin yüklemenizi önerdiğim siteler: İgg-Games saglamindir yaklasık 2 3 yıldır kullanmama ragmen bir virüs vb. sorunla karşılaşmadım ama yine de yüklemeden önce Total virüs ile tarayın yükledikten sonra seçici tarama ile dosyayı tarayın.

Ya şu crack olduğu için mi yazanlara lütfen uyarı verebilir misiniz? 2005 sürümünün orijinali bulunmuyor. Bir de korsana destek yok diyorsunuz.

Onları fazla takma sorsan ofis programları kullandıgı virüs programı cracklidir ayrıca böyle diyenlerin çogu korsan oyun hayatında bir kere de olsa indirmiştir.

Öncelikle sa nostalji yapayım diye NFS Most Wanted'i indirmiştim oyunda bayağı bir ilerledim 4.adama kadar bugün oyuna girdim milestone yapacaktım tıkladım yükleme ekranında ekran bir anda 800x600 oldu 1 dk yükleme ekranında kaldı sonra oyun kapandı çözümünü biliyorsanız yazabilir misiniz? (oyun crack ama şu ana kadar bir şey olmamıştı.)

Bilgisayar'a sağ tıklayıp özelliklere gelin, soldan gelişmiş sistem ayarlarına gelin. Performans kısmının altındaki ayarlara bas, ve açılan sekmeden yukarıdaki veri yürütme engellemesi kısmına gelin. Orada 2 tikli seçenek olacak 2.'yi seçin (alttaki) sonra alttaki ekleye basın. Oyunun kurulu olduğu yerdeki oyunun exesini ve masaüstünde ki kısayolu seçin. Bilgisayar'ı yeniden başlatın ve tekrar deneyin. (anlatma tarzım çok kötü kusura bakmayın)

Yanlış bir şey yazıp komedyen arkadaşların hahaha emojileriyle karşılaşmak istemiyorum fakat benzer bir konuda moderatör, 2005 sürümü olmasına rağmen konuyu kitlemiş.
Ayrıca konu sahibi 2005 sürümü olduğunu da belirtmemiş oyun Steam'de parayla satılıyor.
Dediklerimde yanılıyorsam rica ediyorum cevap vererek fikrinizi belirtin, emoji atarak değil.

Yanlış bir şey yazıp komedyen arkadaşların hahaha emojileriyle karşılaşmak istemiyorum fakat benzer bir konuda moderatör, 2005 sürümü olmasına rağmen konuyu kilitlemiş.
Ayrıca konu sahibi 2005 sürümü olduğunu da belirtmemiş oyun Steam'de parayla satılıyor.
Dediklerimde yanılıyorsam rica ediyorum cevap vererek fikrinizi belirtin, emoji atarak değil.

Haklısın, fakat zaten orada dijital satışı yok diye yazmış birisi. Fakat haklısın konuya bakmayan biri yanlış anlayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı