Çözüldü NFS Most Wanted hikaye görevleri nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Milestones diye bir şey var. Oradaki görevleri yapabilirsiniz. Şu kadar hız ile bir yerden geç ya da şu kadar polis aracına çarp felan diyor. Bu size daha fazla bounty verir. Onun dışında aranma dereceniz x1 olduğu için yavaş doluyor. Solda bu bar görünür. Onu x2 yaparsanız daha fazla bounty gelir ama polislerde zorlaşır.
Milestones diye bir şey var. Oradaki görevleri yapabilirsiniz. Şu kadar hız ile bir yerden geç ya da şu kadar polis aracına çarp felan diyor. Bu size daha fazla bounty verir. Onun dışında aranma dereceniz x1 olduğu için yavaş doluyor. Solda bu bar görünür. Onu x2 yaparsanız daha fazla bounty gelir ama polislerde zorlaşır.
Teşekkürler😊
Bountyi polis kovalamacalarında, milestoneları yaparak rahatlıkla kasabilirsiniz. Ayrıca speedtraplerden de bounty kasabilirsiniz.
👍

Tama teşekkürler bden yaptım geçtim ilk yeri de bounty nasıl kasılıyor 50bin lazım. Bir yerlere çarparak çok az geliyor.
NOS nasıl basılıyor?😀
Bounty için polis takibine girmen veya milestone görevlerini yapman lazım.
NOS default olarak arabada yok, sarı renkli binada kendin takıyorsun. Sunny isimli şahsı yenince açılıyor.

Başka yarışlı önerebileceğiniz oyun var mı NFS'de heat dışında hepsini oynadım.
Hot Pursuit'i oynamadıysan serideki favorimdir, öneririm. Oynadıysan indirip bir daha oynamanı öneririm zira ben de canım sıkılınca indirip baştan oynuyorum :D
NFS dışında oynadığım yarış oyunlarını sevmedim, başka öneride bulunamayacağım o yüzden :/

Hot Pursuit'i oynamadıysan serideki favorimdir, öneririm. Oynadıysan indirip bir daha oynamanı öneririm zira ben de canım sıkılınca indirip baştan oynuyorum :D
NFS dışında oynadığım yarış oyunlarını sevmedim, başka öneride bulunamayacağım o yüzden :/
Oynadım malesef.Ben en çok payback ve the run seviyorum.
Most Wanted'dan sonra Carbon'a geçebilirsin. Carbon, Most Wanted'ın devamıdır.
Tamam ben onu oynamdığımı unutmuşum.
The Crew indirdim demosunu fakat kontrolleri pek beğenmedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı