NFS Most Wanted'da BMW nereden geliyor?

Hikaye anlamında bende sana katılıyorum, yaparken bu iki oyun olacak şekilde yapmışlar bencede MW ve Carbon sonradan çıkmış. Ayrıca o downgrade dediğin olay tek BMW için değil tüm araçlarda aynı şekilde ama oda oyunun mekanikleri ve sınıf olayıyla alakalı. MW'de ne kadar rahat viraj dönebilirken Carbon'da illaha hızı fazla düşürmek gerekiyor mesela.

Tier 3'de mağazadan aynısının modifiyesiz halini satın alamıyor muyduk zaten ben mi yanlış biliyorum? Kariyer için aynı haliyle marketten alınamaması bence saçma değil, oyunun bi ana arabası var çünkü, alınsaydı saçma olurdu Cross arabaya el koyuyor tamir de ettiremezdik. Ayrıca biraz alakasız bence Nfs Most Wanted'de kariyerde alınabilen araba sayısı az, oyun o kadar güzel ki bu göze çarpmıyor ama 10-15 kere bitiren biri olarak doğruya doğru sanki.

Yok ya ama işte trainer ile alabiliyordun aynısı veya modifiyesiz. Carbon’da klasik araç olarak iyiydi mesela MW’de hiç yoktu. Bir de bossların facecam tepkileri falan iyiydi. Fakat Most Wanted bambaşka ya. Gelmez öyle bir oyun artık, hoş gelse de satmaz. Yeni nesil oyunlar çok değişti sen ben alsak bile çoğunluk almayacaktır.

Bana bu değişen oyunlar oyun gibi gelmiyor zaten. Ben yeni nesil oyunlardan 1 2 tanesini oynayıp lakin şu yılda bile zamanımın çoğunda 2000-2010 arası oyunlar oynamaya dönebiliyorsam bu sektörün altın çağıdır. Parası olan oyun yapıyor Single moduna da uğraşmayıp ne hikayesi, ne çok özellik koyması, derin atmosferi vb. hadi Online'ye vuralım işi diyor. Bence alınır sen benden vardır daha Most Wanted gibi oyunların esamesi unutulmaz.
MW'nin şarkıları bile hipnotize ediyor insanı yarışlardaki. Dert tasa unutturur cinsten zihne her türlü etkiyi verebilecek, rahatlatıcak şarkı var bir araba yarışı oyununda

Dariush adamdır.
ProStreet'te 73 alınabilir araç var mesela

Bu arada ProStreet'te beyaz mavi bir BMW'nin çalınmış olduğu anons ediliyor Oynayanlar görmüştür sadece renkleri farklı ama kaplamaları aynı bir BMW vardı bizimkisi gibi.

NFS'nin böyle bağlantılı bir hikayesinin olduğunu gram bilmiyordum Razor dışında isim bile bilmiyordum baştan sona videoları izleyip yorumları okudum da neymiş be seriyi hikayeye göre bitirebileceğim bir sırayla yazabilir misiniz rica etsem?

NFS Carbon ve Most Wanted'da oyunu bitirirken karakterlerin saçları felan aynı. Arkadan görünüşte adam aynı. Olay şu arkadaşımız Crosstan kaçıp, Canyon'a giriyor farkettiyseniz köprüden atlayıp. Oradan da Palmont City'e. Zaten oyunun baş introsunda karakter Palmont şehrinden kaçıp Rockport şehrine tekrar gitmeye çalışıyor ve Cross mesleğinden atılmış biçimde Ödül avcısı olarak arkadaşımızı yoldan çıkartıyor ayrıca Cross bildiğin bu arkadaşı geçmişten beri tanıdığını "kim dönmüş" repliğiyle belirtiyor.

Senaryoya gelirken araç çok yüksek yakalanma potansiyeline sahip olduğu için Darius suprasını veriyor çok yüksek ihtimalle, sonra yarışlara sokuyor "Sal Mustela" isimli arkadaşımızında gelip bize "Büyük hayranınım her yarışını izledim" demesinden anlıyoruz oyunda bunu ve Darius 3 bölgenin lideriyle yapılan paralı yarışı "Rockporttan kaçan arkadaş burada" diye ihbar ediyor ve parayı alıp şehrin en yüksek mevkisine geçiyor. Ayrıca farkettiyseniz Cross, karakteri yoldan çıkarttıktan sonra Darius geliyor ve "benden habersiz iş yapamazsın Crowl" diyor.

Yani oyun Most Wanted'in devamı şeklinde bir intikam hikayesi olarak ilerliyor.

Diğer bir konuda Most Wanted, senaryo olarak Underground 2'nin devamı değil. Zaten karakter Rockport şehrine saygın bir karakter olarak gelmiyor. Saygınlığını Rockport şehrinde elde ediyor. U2 de oyunu biz zengin ve paralı bir biçimde bitiriyoruz ayrıca Control Panel'den BMW M3 GTR'ın iki formatı olduğunu biliyoruz. Birisi ortalama olarak az modifiyeli motora sahipken, Razorun geliştirerek 1. sıraya getirdiği araç her şekilde en üst seviyede oluyor.

İyi oyunlar.

Son düzenleme:
Hocam olayı çok yanlış anlamışsınız, Carbon’da Supra ile kaçış MW öncesi, tekrar gittiğimiz ise MW sonrasını anlatıyor kısaca. Carbon flaş sahneleri de bunu doğruluyor zaten.

Carbon'dan U1'e geçmesi ne kadar saçma bir düşünce, Palmont'tan Rockport'a kaçıyorsun işte. Sonra arabayı geri alınca Nikki'nin yanına dönüyosun.

Hocam olayı çok yanlış anlamışsınız, Carbon’da Supra ile kaçış MW öncesi, tekrar gittiğimiz ise MW sonrasını anlatıyor kısaca. Carbon flaş sahneleri de bunu doğruluyor zaten.

Hayır, karakter BMW'sini alıp geri dönmeye çalışıyor Rockport şehrine. Biz Carbon Canyondan geri Palmont Şehrine dönmüyoruz, Rocport'a geri gidiyoruz. Zaten iki şehrin arasında Canyondan farklı bir bağlantı yok. Adam suprayı bırakıp M3 GTR ile şehirden gitmeye çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…