NFS Most Wanted'da BMW nereden geliyor?

Bence asıl soru Darius'un neden prototip bir Le Mans aracı kullandığı ve bunu nereden bulduğu.
Ayrıca M3 GTR'ın renkleri ve kaplaması Darius'un Supra'sının stilini andırmıyor mu?

Eki Görüntüle 1354868Eki Görüntüle 1354869

Ayrıca hatırlarsanız Darius'un aracı oyunun açık ara en kral aracı. Aynı şekilde Mia'da Razor ve diğerlerine karşı "Sizin aracınız şansı yok" diyor. Yani aracımız kral bir araç.
İkisi de Alman, prototip Le Mans aracı.

Acaba M3 bize Darius'un bir hediyesi mi?

Ya da hepsi açık ara en iyi yarışçının Darius'un ayağına gelmesi için miydi?

Karakterin değil. Edide'nin Skyline'ı o.

NFS Carbon İntro'sunda Supra ile NFS Underground'a kaçıyoruz. Sonra Most Wanted'a dönüp oradan da NFS Carbon'a dönüyoruz. O yüzden NFS Carbon'da herkes bize düşman. Herkes bizim İntro'daki yaışta hile yaptığımızı düşünüyor.
Carbon'dan Supra'yla U1'e kaçış sahnesini atabilir misin?

Hayır, karakter BMW'sini alıp geri dönmeye çalışıyor Rockport şehrine. Biz Carbon Canyondan geri Palmont Şehrine dönmüyoruz, Rocport'a geri gidiyoruz. Zaten iki şehrin arasında Canyondan farklı bir bağlantı yok. Adam suprayı bırakıp M3 GTR ile şehirden gitmeye çalışıyor.
Hocam sinematikte Nikki üstüne atlıyor adamın gene mi sen diye. Şöyle söyliyeyim en başta karakter Supra bir yarış kazanıyor fakat para eline geçmiyor ve polis peşine düşüyor bunun üzerine bir yerden edindiği BMW ile Rockport’a gidiyor ve oradan Razor hikayesine bağlanıp oyun bittikten sonra yeni köprü ile tekrar Palmont’a geliyor ve Nikki parayı alıp kaçtığımızı düşünerek üzerimize atlıyor ve hatta Darius görüşmeyeli uzun zaman oldu diye ekliyor. Neyse zaten Fandom’da da olay bu şekilde anlatılıyor, Carbon sinematikleri de böyle zaten. Flaşlara dikkat ediniz.

Hocam sinematikte Nikki üstüne atlıyor adamın gene mi sen diye. Şöyle söyleyeyim en başta karakter Supra bir yarış kazanıyor fakat para eline geçmiyor ve polis peşine düşüyor bunun üzerine bir yerden edindiği BMW ile Rockport'a gidiyor ve oradan Razor hikayesine bağlanıp oyun bittikten sonra yeni köprü ile tekrar Palmont'a geliyor ve Nikki parayı alıp kaçtığımızı düşünerek üzerimize atlıyor ve hatta Darius görüşmeyeli uzun zaman oldu diye ekliyor. Neyse zaten Fandom'da da olay bu şekilde anlatılıyor, Carbon sinematikleri de böyle zaten. Flaşlara dikkat ediniz.

Hocam her şey iyi ama bence Carbon'dan Underground 2'ye gidiyor ( veya 1 de olabilir hatırlamıyorum ) ikisinden biriyle suprayla yarışmıyor muyduk ancak kırmızı bir renkteydi bunun da açıklaması olarak GTA San Andreas'ta polis kovalarken boyacıya gidip renk değiştiriyorduk bir süre sonra kurtuluyorduk o mantık olabilir diye düşünüyorum sonrasında ise o yarışlardan para kazanıp BMW almışızdır sonra klasik Most Wanted hikayesi sonrada Carbon'daki haritaya geri dönüyoruz

Hocam her şey iyi ama bence Carbon'dan Underground 2'ye gidiyor ( veya 1 de olabilir hatırlamıyorum ) ikisinden biriyle suprayla yarışmıyor muyduk ancak kırmızı bir renkteydi bunun da açıklaması olarak GTA San Andreas'ta polis kovalarken boyacıya gidip renk değiştiriyorduk bir süre sonra kurtuluyorduk o mantık olabilir diye düşünüyorum sonrasında ise o yarışlardan para kazanıp BMW almışızdır sonra klasik Most Wanted hikayesi sonrada Carbon'daki haritaya geri dönüyoruz
Valla hocam U1'e bağlanıyor diye duydum ama kesin bir kanıt yok, bilmiyorum yani. Fandom'da falan da yazmıyor öyle bir şey. Hikaye şöyle başlıyor, "Oyuncu, aşırı modifiyeli bir BMW M3 GTR ile şehre gelir.." Yani, Underground şehrinden gelmiş olabilir. Fakat, Carbon'da Darius'un "Uzun zaman oldu çocuk" demesinden çok daha uzun bir süre geçmiş olabilir ve bu da Underground 1 ve 2 ardından Most Wanted derken baya uzun oluyor. Fakat tek başına Most Wanted o kadar da uzun değil. Bunu belirtmese de Most Wanted hapishane ile beraber bir kaç ay anca sürüyordur.

Vallahi hocam U1'e bağlanıyor diye duydum ama kesin bir kanıt yok, bilmiyorum yani. Fandom'da falan da yazmıyor öyle bir şey. Hikaye şöyle başlıyor, "Oyuncu, aşırı modifiyeli bir BMW M3 GTR ile şehre gelir." Yani, Underground şehrinden gelmiş olabilir. Fakat, Carbon'da Darius'un "Uzun zaman oldu çocuk" demesinden çok daha uzun bir süre geçmiş olabilir ve bu da Underground 1 ve 2 ardından Most Wanted derken bayağı uzun oluyor. Fakat tek başına Most Wanted o kadar da uzun değil. Bunu belirtmese de Most Wanted hapishane ile beraber birkaç ay anca sürüyordur.

Most Wanted'taki hapishane 6 ay diye biliyorum ben. Yani dediğiniz gibi olabilir çok uzun süre dediğine göre.

Baya bir mesaj yazılmış da sanırım olayı kavradım biraz. Hızlı ve Öfkeli misali yarışlarda biraz para kazanıp M3 GTR'ı alıyoruz bir şekilde. Acaba hangi motoru kullanıyor?
V8 diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodakindeki gibi.

V8 diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videodakindeki gibi.

Oyundaki ses bambaşka ya, galiba öyle bir sese sahip araç yok. Şu arkadaki sese ne deniyor bilmiyorum ama o daha fazla çıkıyor NFS'de. Özellikle Carbon'da araba sesinden çok o ses geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı