NFS Most Wanted'da BMW nereden geliyor?

Baya bir mesaj yazılmış da sanırım olayı kavradım biraz. Hızlı ve Öfkeli misali yarışlarda biraz para kazanıp M3 GTR'ı alıyoruz bir şekilde. Acaba hangi motoru kullanıyor?
Lakin ortada bir sıkıntı var: Bu araç normal bir şekilde para vererek alabileceğiniz bir araç değil ki satılmıyor da. BMW, P60E40 Motorunu kullanıyor ve bizim bildiğimiz o ikonik ses straight cut gear sayesinde geliyor.

Lakin ortada bir sıkıntı var: Bu araç normal bir şekilde para vererek alabileceğiniz bir araç değil ki satılmıyor da. BMW, P60E40 Motorunu kullanıyor ve bizim bildiğimiz o ikonik ses straight cut gear sayesinde geliyor.
Heh aynen o sesten bahsettim. Gerçekten bu dediğiniz ses aslında arkadan geliyor fakat oyunda bu ses önden verilerek çok farklı bir hava verilmiş araca.

Heh aynen o sesten bahsettim. Gerçekten bu dediğiniz ses aslında arkadan geliyor fakat oyunda bu ses önden verilerek çok farklı bir hava verilmiş araca.
Oyundaki aracın sesi sadece BMW V8'i değil bu arada, TVR Cerbera diye bir aracın sesi ile karışık, sanırım vites geçişlerinin olduğu kısımlardaydı tam hatırlamıyorum. Dediğin gibi bence de MW'deki sesi hiçbir oyunda yakalayamadılar bende o sese bayılıyorum😁.

Belki çalmıştır veya kendisi bizzat parça temini yaparak yapmış olabilir, sonuçta illegal yarış yaparak para kazanıyorsak bunu yapması da zor olmamalı.

Oyundaki ses bambaşka ya, galiba öyle bir sese sahip araç yok. Şu arkadaki sese ne deniyor bilmiyorum ama o daha fazla çıkıyor NFS'de. Özellikle Carbon'da araba sesinden çok o ses geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Straight Cut Gears, yani düz kesim vites olarak geçer. Yüksek devirlere çıkınca sesi çıkaran o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı