Anrwqq Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 Steam'den NFS Payback aldım ve tekrar başlarım diye hızlı hızlı oynadım. Ondan sonra save dosyasını silemedim. Nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2023
Steam'den NFS Payback aldım ve tekrar başlarım diye hızlı hızlı oynadım. Ondan sonra save dosyasını silemedim. Nasıl silebilirim?
Çözüm ardacanci 18 Mayıs 2023 Anrwqq dedi: Steam'den NFS Payback aldım ve tekrar başlarım diye hızlı hızlı oynadım. Ondan sonra save dosyasını silemedim. Nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya yöneticisi > Belgeler > NFS Payback > Saves
Anrwqq dedi: Steam'den NFS Payback aldım ve tekrar başlarım diye hızlı hızlı oynadım. Ondan sonra save dosyasını silemedim. Nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya yöneticisi > Belgeler > NFS Payback > Saves
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 18 Mayıs 2023 #2 Anrwqq dedi: Steam'den NFS Payback aldım ve tekrar başlarım diye hızlı hızlı oynadım. Ondan sonra save dosyasını silemedim. Nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya yöneticisi > Belgeler > NFS Payback > Saves Artı 1 Eksi Çözüm
Anrwqq dedi: Steam'den NFS Payback aldım ve tekrar başlarım diye hızlı hızlı oynadım. Ondan sonra save dosyasını silemedim. Nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya yöneticisi > Belgeler > NFS Payback > Saves
KS KS Anrwqq Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #3 ardacanci dedi: Dosya yöneticisi > belgeler > NFS Payback > saves. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bir haftadır arıyorum. Artı 0 Eksi
ardacanci dedi: Dosya yöneticisi > belgeler > NFS Payback > saves. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bir haftadır arıyorum.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 18 Mayıs 2023 #4 Anrwqq dedi: Çok teşekkür ederim bir haftadır arıyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, yardımcı olabildiğime sevindim Artı 1 Eksi
Anrwqq dedi: Çok teşekkür ederim bir haftadır arıyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, yardımcı olabildiğime sevindim