Herkese kolay gelsin. Konu ile alakalı bir başlık bulamadım. Bir satıcıdan NFS U2 CD alacağım. Fakat CD korsan gibime geldi. Detaylı fotoğraf istediğim zaman beni uğraştırma dedi. Dolabın üstünde bayağı zahmetli dedi. Bende tamam dedim. Sizce oyun orijinal mi?
Uğraştırma vs tarzı söylemlerde bulunan satıcılardan alışveriş yapmanızı hiç önermem fotoğrafı bile doğru dürüst çekememiş, içindeki CD'nin ne şekilde olduğu bile belli değil belki düz beyaz bir CD'nin içine oyunu yazdırmış bile olabilir.
O Games for Windows yazısını nerede görsem tanırım. Kutulu değilse büyük ihtimal korsan. Elimde orijinal CD'si vardı u2'nin kutulu iki CD ve içinde aktivasyon anahtarı vardı.
O Games for Windows yazısını nerede görsem tanırım. Kutulu değilse büyük ihtimal korsan. Elimde orijinal CD'si vardı u2'nin kutulu iki CD ve içinde aktivasyon anahtarı vardı.
Doğru hocam şimdi hatırladım. Ben yanlış söylemişim kusura bakmayın. Resimdeki Japonya kapağı değil de Japonya versiyonu oyunun giriş ekranı arkaplanı. Yani yine de sahte resim.
Doğru hocam şimdi hatırladım. Ben yanlış söylemişim kusura bakmayın. Resimdeki Japonya kapağı değil de Japonya versiyonu oyunun giriş ekranı arka planı. Yani yine de sahte resim.