Ben dedikleriniz yalan demiyorum. O tarz oyuncular her oyunda olur. CSGO da emin olun daha ağırları var. Sizin tek yapabileceğiniz onları muteleyip raporlamak.Kanka illa video alıp YouTube'a mı koyayım bunu mu istiyorsun?
Ben dedikleriniz yalan demiyorum. O tarz oyuncular her oyunda olur. CSGO da emin olun daha ağırları var. Sizin tek yapabileceğiniz onları muteleyip raporlamak.Kanka illa video alıp YouTube'a mı koyayım bunu mu istiyorsun?
Maalesef yapacak bir şey yok hocam. EA zaten her şeyi gecikmeli yapıyor. Optimizasyon sorunlarını geç düzeltiyorlar, hileye geç çözüm buluyorlar. Olan düzgün oynayan oyunculara oluyor vallaha.GTA 5 yine az da olsa düzeltti ama EA buna da müdehale etmiyor. Adamın birisi EA forumunda hile açtıklarından söz etmiş bende gülmüştüm sonumuz kötü oldu.
GTA 5 yine az da olsa düzeltti ama EA buna da müdehale etmiyor. Adamın birisi EA forumunda hile açtıklarından söz etmiş bende gülmüştüm sonumuz kötü oldu.
Sizin yaptığınız başka bize yapılan başka.
"Bence" araba hızlandırma falan olabilir.Bende 25 TL'ye aldım sadece solo giriyorum şu anlık gelişme çabasındayım Online nasıl? yarış oyununda Ne gibi hile olabilir merak ettiğimden soruyorum.
Bende 25 TL'ye aldım sadece solo giriyorum şu anlık gelişme çabasındayım Online nasıl? Yarış oyununda ne gibi hile olabilir merak ettiğimden soruyorum.
Bende 25 TL'ye aldım sadece solo giriyorum şu anlık gelişme çabasındayım Online nasıl? Yarış oyununda ne gibi hile olabilir merak ettiğimden soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.