NFS Unbound indirimlerle kaça TL'ye düşer?

GTA 5 yine az da olsa düzeltti ama EA buna da müdehale etmiyor. Adamın birisi EA forumunda hile açtıklarından söz etmiş bende gülmüştüm sonumuz kötü oldu.
Maalesef yapacak bir şey yok hocam. EA zaten her şeyi gecikmeli yapıyor. Optimizasyon sorunlarını geç düzeltiyorlar, hileye geç çözüm buluyorlar. Olan düzgün oynayan oyunculara oluyor vallaha.

GTA 5 yine az da olsa düzeltti ama EA buna da müdehale etmiyor. Adamın birisi EA forumunda hile açtıklarından söz etmiş bende gülmüştüm sonumuz kötü oldu.

Sizin yaptığınız başka bize yapılan başka.

Bende 25 TL'ye aldım sadece solo giriyorum şu anlık gelişme çabasındayım Online nasıl? yarış oyununda Ne gibi hile olabilir merak ettiğimden soruyorum.

Bende 25 TL'ye aldım sadece solo giriyorum şu anlık gelişme çabasındayım Online nasıl? Yarış oyununda ne gibi hile olabilir merak ettiğimden soruyorum.

Yukarı yazdım başıma gelenleri.

Bende 25 TL'ye aldım sadece solo giriyorum şu anlık gelişme çabasındayım Online nasıl? Yarış oyununda ne gibi hile olabilir merak ettiğimden soruyorum.

Keşke sadece o olsa biraz yukarıya bakın çok uzun bir yorum var onun içine her şeyi yazdım başıma geleni. Daha bu araçları tamamen durdurma hilesi de hariç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı