NFS Unbound polisleri kapatma var mı?

Daha fazla  
4 ve 5. seviye polisler önüme atlıyor, yarışı sabote ediyor. Yarış bitiyor helikopterli polislerden abartısız 20 dakika kaçıp kurtuluyorum, başkasına takılıyorum vs. Ayarlardan veya mod kurarak polisleri kapama var mı? Mod, trainer varsa eğer ban sebebi mi? Sadece story mod oynuyorum, ban sebebiyse story moddan ban yemiceksem Online'da ban yemeye razıyım. Can sıkıcı hale geldi, yarışı bitir bir de polisle uğraş eee işin suyunu çıkarmışlar iyice. Oyunun olayı bu diyebilirsiniz haklısınız, ama NFS Payback ve Heatı bitirmiş biri olarak bu kadar toxic polis kovalamacası, 5 dk da bir polisle uğraşıp bıktığımı hatırlamıyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
4 ve 5. seviye polisler önüme atlıyor, yarışı sabote ediyor. Yarış bitiyor helikopterli polislerden abartısız 20 dakika kaçıp kurtuluyorum, başkasına takılıyorum vs. ayarlardan veya mod kurarak polisleri kapama var mı? Mod, trainer varsa eğer ban sebebi mi? Sadece story mod oynuyorum, ban sebebiyse story moddan ban yemiceksem Online'da ban yemeye razıyım. Can sıkıcı hale geldi, yarışı bitir bir de polisle uğraş eee işin suyunu çıkarmışlar iyice. Oyunun olayı bu diyebilirsiniz haklısınız, ama NFS Payback ve heatı bitirmiş biri olarak bu kadar toxic polis kovalamacası, 5 dk da bir polisle uğraşıp bıktığımı hatırlamıyorum. :)

NFS zaten polis kovalamacasına dayalı bir sokak yarışı oyunu bunu kapatamazsın eğer polis kovalamacası istemiyorsan Forza oynayabilirsin :)

Bu mod anladığım kadarıyla polisleri oyundan kaldırıyor. Mod kurma işlemi gerçi biraz zahmetli, ama çözmek çok vaktini almaz. Biraz mod önerisi istersen UNITE modunu kurabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı