NFS Unbound vs heat vs Payback

DaRkLiGhT932

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. NFS Most Wanted unbound Payback ve heat arasında kararsız kaldım. Bütün her şey açısından hangisi daha iyi? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Payback haritası ve atmosferi çok güzel. Grafikler de öyle, güzel. Ama oynanış hiç gerçekçi değil ve can sıkıyor çünkü momentum var. Polisler 0'dan 400'e 2 saniyede çıkıyor. Oyun bilerek virajlarda tam döneceğin yere yapay zeka araba çıkarıyor çarpmak için buna eminim çünkü çıldırmak üzereydim oynarken. Araba kontrolleri de zordu, saçmalıyordu arabalar. Hikaye eh.

Heat'in harita bence güzel değil. Atmosfer de pek yok. Sürekli yağmur yağıyor hava güneşli olsa bile. Grafikler nedense Payback'ten kötü. Ama araba kontrolleri kolay. Polislerden kaçmak kolay, hızlanınca yetişemiyorlar. Hikaye berbat.

Unbound daha oynamadım ama satın almıştım geçen sene. İzlediğim videolardan grafikler çok güzel duruyor.

Hepsinde de araba çeşitliliği ve modifiyesi fazlasıyla var.

Tüm NFS oyunlarını 100+ saat oynamış biri olarak Payback'i alt sıralara koyardım. Unbound gerek arcade hissi gerek grafik olarak çok iyi bir oyun, Heat'in ise atmosferi Carbon'u andırdığı için bazı NFS bağımlılarına daha zevkli gelebilir, ikisini de tavsiye ederim. Most Wanted'ın orijinal 2005 versiyonu efsanedir zaten 2006 Carbon ile birlikte ama 2012 de kötü sayılmaz ve her türlü Payback'e tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı