NFS World nasıldır?

Makaleler
5
NFS World nasıl bir oyun? Ben CS:GO dışında online oyun sevmem. Single player severim. Ama gördüm ki NFS World de single player oynanabiliyor. Peki bu oyunun single player modu nasıldır? Bu arada en sevdiğim NFS oyunları NFS U2, MW ve Carbon'dur. Hot Pursuit 2010 ve The Run'ı da başarılı buluyorum ve seviyorum.

NFS World nasıl bir oyun? Ben CS:GO dışında online oyun sevmem. Single player severim. Ama gördüm ki NFS World de single player oynanabiliyor. Peki bu oyunun single player modu nasıldır? Bu arada en sevdiğim NFS oyunları NFS U2, MW ve Carbon'dur. Hot Pursuit 2010 ve The Run'ı da başarılı buluyorum ve seviyorum.
O yıllarda EA oyun yapmak için oyun yaptı , bütün oyunlar birbirine benziyor . Fakat görüntü olarka Nfs Run'a benziyor . Tutulmadığı için bulman zor .

World çok güzel bir oyundu. Resmi sunucuları kapanmadan bir süre oynayabilme şansım olmuştu. Favori modum Team Escape idi, hatırlayanlar bilir. Çok zevkli bir moddu. Maalesef sunucuları aşırı hile kullanımından dolayı kapatıldı. En son kontrol ettiğimde Soapbox adında bir fan yapımı sunucu vardı, oradan çevrimiçi olarak oynanabiliyordu. Günümüzde son durum ne bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı