Çözüldü NFS2 Underground "please insert the correct CD-ROM" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

375274

Hectopat
Makaleler
4
RAM
1x16
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
CQ111
İşlemci
i5 12450H
Myabandonware sitesi biliyorsunuz ki artık piyasada satılmayan ürünleri yani eski oyunların dosyalarını paylaşan legal bir site ancak dosyaları indirip kurmayı denesem de başaramıyorum. İki tane ISO dosyası geliyor ve bu iki ISO dosyası ile ne yapacağımı 2 gündür anlamadım. Setup.exe dosyasını çalıştırıyorum, disk ikiyi de görüyor, kurulumu tamamlıyor ama oyun açılmıyor, "please insert the correct CD-ROM" hatası veriyor. Kurulum için sitede adım adım yer verilmiş ama ya ben uygulayamıyorum ya da artık Windows 11 ile çalışmıyor. Asla crack kurmak istemediğim bir oyun olduğundan o tarz sitelerdende indirmek istemedim.

Çözüm
Valla bunu bende anlamadim hocam.

Hocam galuba iki isoyu da disk gorunumu
İkisi de disk olarak açılıyor ama farklı disklerde oluyor yani biri F oluyor mesela diğeri G diskinde oluyor yine çalışmıyor oyun başlıkta yazan hatayı veriyor o zaman ama sorun aslında bu moderatörler başlığı baya değiştirmiş. Ben mi ? Bastım bilmiyorum ama bir de çözüm vermişler konuya.

İkisindeki setup dosyasını diğerinin üzerine kurun hocam.
NoCD dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine atmamışım bu yüzden çalışmamış. Ben oyunun bir dizinde olduğunu bile fark etmemiştim kusura bakmayın. Yani oyun çalışıyor.

Çözülür+geniş ekran fixli oynarsın.

Merhaba nasıl yapılcağını anlatır mısınız? Orijinal CD'lerim çok çizikli bir gün açılmayacak oyun diye korkuyorum, oynayamyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…