NFT mantıklı mı?

Ryuji Aisaka

Hectopat
Daha fazla  
Kâr zarar bakımından ve can değerin videosu ve kendi yaptığım araştırmalar ile gözüm uyanık olduğunu düşünüyorum ama al sat yaparak para kaldırılıyor mu harbiden o kadar dendiği kadar?

Kâr zarar bakımından ve can değerin videosu ve kendi yaptığım araştırmalar ile gözüm uyanık olduğunu düşünüyorum ama al sat yaparak para kaldırılıyor mu harbiden o kadar dendiği kadar?

Can abimin anlattığı video izlerseniz anlarsınız zaten. Nft biraz sabır ve emek gerektirir.

Daha detaylı bir cevap arıyorum yani bayağı iki tıkla yapılan şeyler o kadar para eden garip bir platform mu?

Nft sizin oluşturduğunuz ve emek isteyen bir platform. Duvara bantla muz yapıştırıp(2017) 1 milyon dolar civarı para kazanabilirsiniz.(!)

Yerine göre. Örneğin Cem Yılmaz'ın yaptığı dandik NFT Cem Yılmaz öldükten sonra değerlenecek iken; bilinmeyen birinin yaptığı harika, yaratıcı NFT silinip gidecek.

Sadece bundan 10 yıl sonra o NFT'yi almayı isteyip istemeyeceğinizi düşünün. Gerisi gelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı