Pixel art tarzında bir şeyler yapıyorum. Zaten uğraşıyordum, üstüne para kazansam fena olmaz diye düşündüm. İlk üç çalışmam böyle oldu satılma ihtimali var mı?
Eki Görüntüle 1887941
Eğlencesine yaptım bir şeyler. 1 dolara falan koydumHocam NFT muhabbeti çok garipleşti ya. Pixelart hem yapması kolay hem de çok güzel gözüken bir resim şekli. Piksel fetişi olanlar alır bence fakat 1000 dolar falan beklemeyin.
Yapay zekaya futbolcuları asker gibi çizdirip "NFT'm satar mı ?" diye soranlardan sonra ilaç gibi geldi bu post. Satar mı satmaz mı bilmem ama çok güzel olmuşlar dostum emeğine sağlık.
Başarılı.![]()
Teşekkürler. Bu NFT piyasası eskisi gibi popüler mi hala?Güzel olmuş NFT'ler, bence satar bir dene satmayı.
Bunu izlemenizi öneririm hocam. Ben bunun üstüne iyi bir de gölgelendirme yapımı rehberi izlemiştim. Ama daha başlangıç seviyesi için uygun bu.Hocam NFT'den falan anlamam ama hepsi de çok güzel olmuş, elinize sağlık. Ben de pixel art'ı çok seviyorum ama hiç beceremiyorum bu işi. Önerdiğiniz tutorial falan var mı? İngilizce de olur.
Hocam dalga geçmişsiniz de şu konuya bir bakın allah aşkına sonra laf edin2351 dolar eder tanesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.