NFT'lerim satılır mı?

636564

Centipat
Pixel art tarzında bir şeyler yapıyorum. Zaten uğraşıyordum, üstüne para kazansam fena olmaz diye düşündüm. İlk üç çalışmam böyle oldu satılma ihtimali var mı?

1691058346316.png

Pixel art tarzında bir şeyler yapıyorum. Zaten uğraşıyordum, üstüne para kazansam fena olmaz diye düşündüm. İlk üç çalışmam böyle oldu satılma ihtimali var mı?

Eki Görüntüle 1887941

Hocam NFT muhabbeti çok garipleşti ya. Pixelart hem yapması kolay hem de çok güzel gözüken bir resim şekli. Piksel fetişi olanlar alır bence fakat 1000 dolar falan beklemeyin.

Yapay zekaya futbolcuları gibi çizdirip "NFT'm satar mı ?" diye soranlardan sonra ilaç gibi geldi bu post. Satar mı satmaz mı bilmem ama çok güzel olmuşlar dostum emeğine sağlık.

Son düzenleme:
Hocam NFT muhabbeti çok garipleşti ya. Pixelart hem yapması kolay hem de çok güzel gözüken bir resim şekli. Piksel fetişi olanlar alır bence fakat 1000 dolar falan beklemeyin.
Eğlencesine yaptım bir şeyler. 1 dolara falan koydum :D.
Yapay zekaya futbolcuları asker gibi çizdirip "NFT'm satar mı ?" diye soranlardan sonra ilaç gibi geldi bu post. Satar mı satmaz mı bilmem ama çok güzel olmuşlar dostum emeğine sağlık.
Güzel olmuş NFT'ler, bence satar bir dene satmayı.
Teşekkürler. Bu NFT piyasası eskisi gibi popüler mi hala?

Hocam NFT'den falan anlamam ama hepsi de çok güzel olmuş, elinize sağlık. Ben de pixel art'ı çok seviyorum ama hiç beceremiyorum bu işi. Önerdiğiniz tutorial falan var mı? İngilizce de olur.

2351 dolar eder tanesi.
Hocam dalga geçmişsiniz de şu konuya bir bakın allah aşkına sonra laf edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı