Ngrok ile localhost kurup yayınlamak

Bedirhan6663

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben modemden port açamadığım için ngroktan açacağım bu açtığım port ile localhost kurup bunu internete yayına açmam mümkün mü? Yani ben siteyi kuracağım. Linkini de atacağım ve karşıdaki kişi girebilecek mesela. Mümkünse uygulama adımlarını anlatır mısınız. Amatörüm bu arada pek fazla anlamam bu işlerden.

Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu ben kimseyi hacklicem demedim ki ztn amatörüm öyle site de hazırlayamam sadece siteye okullar açılıyor haber yazısı koyucam bizim sınıftakilere şaka yapıcaktım bugün o hackerlarla ilgili anlattıklarımı da konu açılmışken söyledim.
O zaman ngrok'la portlarla vs. uğraşmana gerek yok. repl.it üzerinden hesap açarak yapabilirsin. (kendi domain'in yoksa projeismi.kullaniciismi.repl.co şeklinde domain'in oluyor. Domain'in varsa kullanabiliyorsun.)

O zaman ngrok'la portlarla vs. uğraşmana gerek yok. repl.it üzerinden hesap açarak yapabilirsin. (kendi domain'in yoksa projeismi.kullaniciismi.repl.co şeklinde domain'in oluyor. Domain'in varsa kullanabiliyorsun.)
Teşekkürler yardımınız için ama zaten vazgeçtim site açmaktan profil fotoğrafımı da değiştirsem iyi olacak sanırım.

Amacı site açmak olsa zaten local host ile uğraşmaya gerek yok, niyetini belli etti konu ortasında, neyse uğraşmaya değmez.

Onlar daha kötü değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Bugcrowd ve Hackerone sitelerini araştırır mısın dostum. Büyük şirketler kendi sitelerinde açıkları bildirmen için bir etkinlik düzenliyor ve bulduğun açığın büyüklüğüne göre sana para ödülü veriliyor. İlgini buralara yönlendirirsen kendini geliştirebilirsin anlamında söyledi arkadaş.

Bugcrowd ve Hackerone sitelerini araştırır mısın dostum. Büyük şirketler kendi sitelerinde açıkları bildirmen için bir etkinlik düzenliyor ve bulduğun açığın büyüklüğüne göre sana para ödülü veriliyor. İlgini buralara yönlendirirsen kendini geliştirebilirsin anlamında söyledi arkadaş.
Anladım, çok sağolun. İnceleyeceğim.

Ha ha evet, input box koyup milletin bilgilerini çalacaksın bu da yasal zaten değil mi? Kolay gelsin sana başarılar.
Geç yazıyorum ama eğer arkadaşın amacı etik ise yasal. Siz de bu işleri bilmeden bodoslama dalıp milletin tasını attırmayın. Etik hackerlık diye bir şey var ve bu teknik aynı zamanda şirkete sızma testleri içerisinde kullanılıyor. Çalışanın açığını bulma yani sosyal mühendislik.

Aynen, nedir o öyle fake login page falan, senin SQL açıklarıyla XSS açıklarıyla uğraşman lazım.
SQL enjekte edip ne yapacak? Web sitesi alışveriş olmadıktan sonra ne yapabilir milletin hesabıyla?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı