Ngrok ile localhost kurup yayınlamak

Bedirhan6663

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben modemden port açamadığım için ngroktan açacağım bu açtığım port ile localhost kurup bunu internete yayına açmam mümkün mü? Yani ben siteyi kuracağım. Linkini de atacağım ve karşıdaki kişi girebilecek mesela. Mümkünse uygulama adımlarını anlatır mısınız. Amatörüm bu arada pek fazla anlamam bu işlerden.

Amma da abarttın ha. Millet duyar kasar olmuş son zamanlarda ya. Peki şuna ne dersin sosyal medyada sapık insnalar var. Onlar her gün kızlara yazıyor sapık sapık mesajlarla. 3 günde 60 hesaba yazmış olan insanlar var. Biliyorum hackerların bazıları oto sistem kurup masumları hackliyor ama sen beni öyleleriyle karıştırdın bro.

Bromro ne alaka çiftliginmi burası senin sosyal medya ne alaka eder senin fake script yapmanla ilgi oto sistem dedigin bruteforce galiba gram dair sistemden anlamıyorsun üstüne foruma yazıyorsun üstüne alçak tavırla sesleniryorsun elim ayağım zıngır zıngır titriyor git başka çiftliğe.

Amma da abarttın ha. Millet duyar kasar olmuş son zamanlarda ya. Peki şuna ne dersin sosyal medyada sapık insnalar var. Onlar hergün kızlara yazıyor sapık sapık mesajlarla. 3 günde 60 hesaba yazmış olan insanlar var. Biliyorum hackerların bazıları oto sistem kurup masumları hackliyor ama sen beni öyleleriyle karıştırdın bro.
Bak çocuk aklınla hakim karşısına çıkacaksın bu gidişle, sana basitçe anlatayım. O Ayyıldız Tim bilmem nesi midir nedir ondan özenip teröristtir bilmem nedir avlamaya çalışıp kendini cezaevinde bulunca çok ah vah yaparsın benden söylemesi.

Bromro ne alaka çiftliginmi burası senin sosyal medya ne alaka eder senin fake script yapmanla ilgi oto sistem dedigin bruteforce galiba gram dair sistemden anlamıyorsun üstüne foruma yazıyorsun üstüne alçak tavırla sesleniryorsun elim ayağım zıngır zıngır titriyor git başka çiftliğe.
Hayır kaba kuvvet saldırısından bahsetmedim. Python botlarından bahsettim.
Bak çocuk aklınla hakim karşısına çıkacaksın bu gidişle, sana basitçe anlatayım. O Ayyıldız Tim bilmem nesi midir nedir ondan özenip teröristtir bilmem nedir avlamaya çalışıp kendini cezaevinde bulunca çok ah vah yaparsın benden söylemesi.
Tamam dikkat ederim. Sağol uyardığın için.

Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu ben kimseyi hacklicem demedim ki ztn amatörüm öyle site de hazırlayamam sadece siteye okullar açılıyor haber yazısı koyucam bizim sınıftakilere şaka yapıcaktım bugün o hackerlarla ilgili anlattıklarımı da konu açılmışken söyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı